Konference Sjælland

Afhold konference på Sjælland

Skal du holde en konference på Sjælland, giver vi dig mulighed for at indhente tilbud fra de forskellige konferencesteder og konferencecentre. Er du meget bevidst og målrettet i din søgen, kan du via filtreringen herunder finde, læse mere og hente tilbud fra de forskellige konferencelokaler. Vil du gerne undlade at kontakte stederne om evt. ledig kapacitet, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher din dato og behov.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencecentre på Sjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Giv en kort beskrivelse af hvad du søger til din konference, og om du har særlige ønsker til, hvor på Sjælland den skal afholdes.

Vi finder de bedste konferencelokaler på Sjælland

Vi gennemgår mulighederne, og finder de tre tilbud på din konference, som passer dig og dine gæster bedst.

Du modtager tilbud på din konference

Du vil blive kontaktet efter få dage fra de udvalgte konferencesteder på Sjælland, hvorefter kan træffe et valg om, hvilket tilbud du vil takke ja til.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Konference på Sjælland – Gode overvejelser

Hvad er de konkrete behov til konferencefaciliteterne?

Det kan være en god idé at overveje, om der er nogle specifikke krav til konferencefaciliteterne, til din konference. Er det en konference for 20 gæster, er det ikke nødvendigvis et konferencecenter man skal søge, men det kan også være et hotel eller restauration. Er konferencen et formelt eller et mere uformelt arrangement, kan det også give nogle forskellige ønsker, for selve rammerne og lokalet. Det kan derfor give mening at skitsere de overordnede rammer for konferencen, og herefter være åben overfor de forskellige konferencemuligheder der findes på Sjælland.

Hvad er dine krav til konferencen på Sjælland?

Det kan være, at du har nogle bestemte omgivelser, du ønsker. Måske en lokation, som er tæt på et bestemt sted, overnatning til dine konferencegæster kan også være et krav – hvortil forplejning ofte følger med. De meget håndfaste krav til din konference er godt at få klarlagt, da du hermed kan indsnævre mulighederne på Sjælland.

Hvor på Sjælland skal konferencen finde sted?

Sjælland er stort, og mulighederne mange. Derfor kan det være en fordel at overveje, om konferencen skal være i et bestemt område på Sjælland som København, Nordsjælland, måske Roskilde området, eller andet.

Ønskes der skov, storby, vand eller strand?

En konference på Sjælland kan foregå efter de fleste ønsker til omgivelserne. Derfor kan man overveje om attraktioner i nærheden, adgang til skov og vand eller god infrastruktur spiller en væsentlig rolle for konferencen . Skal den strække sig over flere dage, kan gode naturomgivelser være behagelige til fx gåture i pauserne, og muligheden for at trække lidt frisk luft.

Hvornår skal konferencen afholdes?

Vejret i Danmark kan være ret uforudsigeligt, og sommermånederne behøver ikke altid betyde sol og tørvejr. Ønsker man derfor, at noget af konferencen skal ske udendørs, kan man overveje, om der skal være mulighed for noget overdække.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer