Konferencecenter Horsens

Find konferencecenter i Horsens og omegn 

Skal du afholde en konference, så får du her overblikket over konferencesteder i Horsens. Vi er i tæt samarbejde med flere konferencecentre i Horsens og omegn, som har perfekte lokaler og omgivelser for konferencer. Du kan starte din søgning nedenfor, hvor du kan finde og læs mere om de steder, som opfylder dine behov. Alternativt kan du udfylde vores formular og modtage tre uforpligtende tilbud fra konferencesteder i horsens området, som matcher dine præferencer.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencesteder i og omkring Horsens

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav til et konferencecenter

Indsend en beskrivelse af dine prioriteter for konferencecenteret. Det kunne f.eks. være ønsker til forplejning under konferencen eller omgivelserne. 

Vi finder de bedste til at opfylde dine forventninger

Vi behandler din forespørgsel og udvælger tre samarbejdspartnere med det bedste match på dine behov. 

De kontakter dig med deres bud på din konference

Via mail eller telefon modtager du tre tilbud på konferencesteder, hvor din kommende konference kan foregå og herefter foregår den fulde dialog mellem dig og stedet. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af konferencecenter i Horsens

Skal der sørges for forplejning under konferencen? 

Vi oplever konferencer med flere større hovedmåltider men også kortere konferencer hvor forplejningen består af frugt, snacks, kaffe, the mm. Alt afhængig af konferencens varighed, kan det være en god service at servere et større hovedmåltid måltid. Det er altså en god idé at forventningsafstemme, om man ønsker forplejning eller ej, da det kan have en stor betydning for deltagerne og deres oplevelse.

Hvor stort et lokale er der brug for til konferencen?

Hvor stort et lokale der er brug for afhænger oftest af konferencens deltagere. Et for lille lokale til for mange mennesker er lig med en knap så god oplevelse og ligeså, hvis det er et for stort lokale til for få mennesker, da det kan virke uoverskueligt. De fleste konferencecentre har mange slags størrelser på lokaler og ville kunne tilbyde det der passer bedst til jer. 

Skal der tilbydes overnatning under konferencen? 

Hvis selve konferencen varer over flere dage, skal man overveje at finde et konferencecenter, som kan tilbyde overnatning. Hvis man finder et konferencecenter som har alt hvad hjertet begærer, men ikke kan tilbyde overnatningsmuligheder, kunne en løsning være at tilbyde dem overnatning et andet sted nær konferencecenteret. På den måde yder man også en god service for sine deltagere. Varer konferencen kun én dag er der typisk ikke brug for overnatning. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer