Eventbutler logo

Find konferencecenter i København

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv din konference i København

Uddyb dine forventninger til et konferencecenter i formularen. Kom ind på hvor mange der deltager i konferencen, præferencer i forhold til forplejning og om der skal være mulighed for overnatning.

Vi finder de bedste konferencecentre i København

Ud fra din beskrivelse vil vores bookingkonsulenter screene markedet og finde de tre bedste konferencecentre i København, der matcher dine ønsker.

Du får et tilbud direkte fra konferencecentrene

De udvalgte konferencecentre kontakter dig via mail med tre uforpligtende tilbud, som har mulighed for at afholde din konference. Det er nu op til dig at vurdere, om et af stederne skal afholde din konference.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Konferencecenter i København

Hvor stor skal konferencen i København være?

Størrelsen på konferencecentret afhænger af, hvor mange der deltager samt hvilke aktiviteter, der skal ske. Konferencecentret skal have en størrelse, så det er behageligt for gæsterne at bevæge sig rundt, men samtidig ikke så stort at man mister følelsen af at være samlet til den samme konference. På EventButler finder du retningslinjer for pladskapaciteten hos det enkelte konferencecenter, men har du planer, som kræver meget plads, kan det være en god idé at forhøre dig om mulighederne hos konferencecentret.

Hvilke krav har du til konferencecentret?

Overvej de muligheder og begrænsninger der er ved det enkelte konferencecenter. Hvis I skal være udendørs som en del af konferenceprogrammet, kan du overveje, om konferencecentret skal have et terrassemiljø eller adgang til et grønt område. Er der f.eks. behov for at inddele konferencens deltagere i grupper undervejs. Så kan man med fordel finde et konferencecenter, hvor det er muligt at booke flere lokaler i samme bygning.

Skal der være forplejning og overnatningsmulighed til konferencen i København?

Mange konferencecentre på EventButler tilbyder pakketilbud med en kuvertpris per person. Pakkerne kan indeholde forskellige typer af forplejning igennem dagen, og nogle steder inkluderer det også overnatning. Hvis man har udenlandske gæster til konferencen, kan en overnatning på konferencecenteret være en god idé, så det er nemmere for dem at finde en flyafgang retur fra Københavns lufthavn.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement