Konferencecenter Østjylland

Find et konferencecenter i Østjylland

Få her på siden et overblik over mulige steder for en konference i Østjylland. Søg blandt de forskellige steder nedenfor og læs mere om konferencestedernes forskellige faciliteter, omgivelser og pakkeløsninger. Du vil også kunne se en lang række billeder og have mulighed for at anmode de enkelte konferencecentre i Østjylland om et tilbud på din konference. Ønsker du vores hjælp, kan du også indhente 3 uforpligtende tilbud baseret på din beskrivelse.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencecentre i Østjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til et konferencecenter i Østjylland

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din konference, samt hvad du forventer af et konferencecenter i Østjylland.

Vi finder det bedste konferencecenter til dig

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencecentre, som bedst kan opfylde dine behov.

De kontakter dig med deres bud på din konference

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de udvalgte konferencecentre, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene er et match for dig og din konference.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af konferencecenter i Østjylland

Valg af konferencepakker

Mange konferencecentre har mulighed for at tilbyde dig forskellige konferencepakker. Det kan f.eks. være halvdagspakker, hvor konferencen muligvis forløber sig i tidspunktet 09-13, hvor du har forskellige muligheder i forhold til, hvad der indgår i konferencepakken. Der er mulighed for at tilvælge pakker, hvor frokost er inkluderet, men også hvor dette kan at fravælges, så du kun får drikke og måske snacks under konferencen. Du kan også vælge en dagspakke, som kunne forløbe sig i tidsrummet 8-16, hvor morgenmad og frokost er inkluderet.

Konference med overnatning

Du har også muligheden for at vælge konferencepakker, hvor konferencen forløber sig over flere dage. Konferencepakkerne som indeholder flere dage vil oftest inkludere fuld forplejning samt overnatning. I forlængelse af flerdages konferencen er det også relevant at overveje, hvilket sammensætning af værelser du har brug for. Der er mulighed for, at finde konferencecentre med mange enkeltværelser, men derimod også steder som primært har dobbeltværelser, hvilket du kan læse mere om på vores partnersider.

Krav til udstyret

Når du skal vælge det rigtige konferencecenter i Østjylland, er det vigtigt at vide, om de har det nødvendige udstyr til at efterleve din krav. Før planlægningen kan det derfor være vigtigt, at have styr på dette. Udstyr kunne her f.eks. være mikrofon, højtaler og storskærm, så du er sikker på, at alle dine deltagere kan se og høre oplægsholderne. Yderligere er det muligt, at du har nogle deltagere, som har specielle behov, hvor det kan være nødvendigt med gangstativ, rampe eller elevator.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer