Eventbutler logo

Find et konferencecenter i Østjylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til et konferencecenter i Østjylland

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din konference, samt hvad du forventer af et konferencecenter i Østjylland.

Vi finder det bedste konferencecenter til dig

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencecentre, som bedst kan opfylde dine behov.

De kontakter dig med deres bud på din konference

Herefter modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de udvalgte konferencecentre, hvorefter du selv kan vælge, om et af tilbuddene er et match for dig og din konference.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af konferencecenter i Østjylland

Valg af konferencepakker

Mange konferencecentre har mulighed for at tilbyde dig forskellige konferencepakker. Det kan f.eks. være halvdagspakker, hvor konferencen muligvis forløber sig i tidspunktet 09-13, hvor du har forskellige muligheder i forhold til, hvad der indgår i konferencepakken. Der er mulighed for at tilvælge pakker, hvor frokost er inkluderet, men også hvor dette kan at fravælges, så du kun får drikke og måske snacks under konferencen. Du kan også vælge en dagspakke, som kunne forløbe sig i tidsrummet 8-16, hvor morgenmad og frokost er inkluderet.

Konference med overnatning

Du har også muligheden for at vælge konferencepakker, hvor konferencen forløber sig over flere dage. Konferencepakkerne som indeholder flere dage vil oftest inkludere fuld forplejning samt overnatning. I forlængelse af flerdages konferencen er det også relevant at overveje, hvilket sammensætning af værelser du har brug for. Der er mulighed for, at finde konferencecentre med mange enkeltværelser, men derimod også steder som primært har dobbeltværelser, hvilket du kan læse mere om på vores partnersider.

Krav til konferenceudstyr

Når du skal vælge det rigtige konferencecenter i Østjylland, er det vigtigt at vide, om de har det nødvendige udstyr til at efterleve din krav. Før planlægningen kan det derfor være vigtigt, at have styr på dette. Udstyr kunne her f.eks. være mikrofon, højtaler og storskærm, så du er sikker på, at alle dine deltagere kan se og høre oplægsholderne. Yderligere er det muligt, at du har nogle deltagere, som har specielle behov, hvor det kan være nødvendigt med gangstativ, rampe eller elevator.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement