Find dit konferencecenter på Sjælland

Søg blandt konferencecentre på Sjælland og se deres faciliteter og prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til konferencefaciliteterne

Giv en kort beskrivelse af hvad du søger til din konference, og om du har særlige ønsker til, hvor på Sjælland den skal afholdes.

Vi finder de bedste konferencecentre på Sjælland

Vi gennemgår mulighederne, og finder de tre tilbud på din konference, som passer dig og dine gæster bedst.

Du modtager tilbud på din konference

Du vil blive kontaktet efter få dage fra tre udvalgte konferencecentre på Sjælland, hvorefter du kan træffe et valg om, hvilket tilbud du vil takke ja til.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ for Konferencecenter på Sjælland

Er det en mindre konference, er det ikke nødvendigvis et helt konferencecenter man har behov for, men i stedet lokaler på et konferencehotel eller en restauration. Du bør også tage stilling til, om du ønsker, at konferencen skal foregå i en formel eller uformel setting. Brug billederne af konferencecenteret på siden til at danne dig et indtryk af rammer og atmosfære så du finder netop de lokaler, der passer til din konference.

Sjælland dækker over et stort areal med mange muligheder. Det er populært at afholde konference på Nordsjælland, da flere konferencecentre er lokaliseret i naturskønne omgivelser, mens det ikke er langt fra hovedstaden. Alternativt kan du finde et konferencecenter på Sydsjælland, som byder op til spændende oplevelser undervejs i konferencen som f.eks. en vandretur på Møns Klint eller en udflugt til Skovtårnet

Vejret i Danmark er berømt for sin uforudsigelighed, og sommermånederne er ikke altid ensbetydende med sol og tørvejr. Du kan overveje, om der skal opstilles pavilloner eller et partytelt, så gæsterne har mulighed for at søge i ly for regn og vind.

En konference på Sjælland kan formes efter dine ønsker til omgivelserne. Du kan overveje, om det er relevant at finde et sted med attraktioner i nærheden, adgang til skov og vand eller en god infrastruktur. Strækker konferencen sig over flere dage, kan det være en god idé at finde et konferencecenter i naturomgivelser, så gæsterne har mulighed for at gå ture eller trække lidt luft i pauserne.

På EventButler har vi gjort det nemt at indskrænke din søgning på konferencecentre, så du kun får vist dem, der er lokaliseret på Sjælland. Hvis vi skal hjælpe dig med at finde et konferencecenter, som lever op til dine behov, kan du udfylde vores tilbudsformular, så finder vi de tre konferencecentre, som bedst matcher dine behov.

EventButler gør det nemt at finde et konferencecenter på Sjælland

Skal du holde en konference på Sjælland, giver vi dig mulighed for at indhente tilbud fra de forskellige konferencecentre. Er du meget bevidst og målrettet i din søgen, kan du via filtreringen herover finde, læse mere og hente tilbud fra de forskellige konferencecentre. Vil du gerne undlade at kontakte konferencecentrene om evt. ledig kapacitet, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter du modtager op til tre gratis og uforpligtende tilbud, som matcher din dato og behov.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement