Konferencecenter Trekantsområdet

Find dit konferencecenter i Trekantsområdet

Skal du afholde en konference på et konferencecenter i Trekantsområdet? EventButler er Danmarks største søgemaskine for konferencesteder, og vi kan derfor hurtigt give dig et overblik over konferencecentre i Trekantsområdet. Udforsk nedenfor de mange muligheder på egen hånd, eller send din konference i udbyd og modtag tilbyd fra tre udvalgte steder i Trekantsområdet.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencesteder i Vejle

Udvalgte konferencesteder i Fredericia

Udvalgte konferencesteder i Kolding

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til dit konferencecenter

Beskriv kort dine ønsker til dit konferencecenter i Trekantsområde. Det kan eksempelvis være antal gæster, faciliteter eller lignende.

Vi finder de bedste konferencecentre i Trekantsområdet

Baseret på dine ønsker finder vi de bedste konferencecentre i Trekantsområdet, så du finder det helt rette konferencecenter til dit arrangement.

Du kontaktes med deres bedste bud på et konferencecenter

Du bliver kontaktet af 3 udvalgte steder med deres bud på et konferencecenter i Trekantsområdet. Så er det op til dig, hvilket bud du går videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Find det rette konferencecenter i Trekantsområdet

Omgivelser og transport

Har du nogle særlige ønsker til omgivelserne? Det kan være, du foretrækker stille og rolige omgivelser som tæt på et skov- eller havområde, hvor dig og dine gæster kan nyde de natursmukke omgivelser eller hvor der er plads til udendørsaktiviteter. Det kan dog være en god idé at overveje de offentlige transportmuligheder til disse steder, hvis man forventer sine deltagere ankommer med dem. Alternativt kan du søge et konferencecenter tættere placeret på centrum, hvor I har kort afstand til det hele og er omgivet af det livlige byliv. Her skal du dog være opmærksom på parkeringsmulighederne ved konferencecentret. Jo mere centralt på centrum konferencecentret ligger placeret, jo mere vanskeligt kan det være for dine gæster at finde parkeringsmuligheder.

Forplejning til konferencecentret

Hvis du ønsker forplejning til din konference, kan de fleste konferencecentre tilbyde et udvalg af sammensatte menuer eller tilbyde at lave en skræddersyet menu efter dine ønsker. Du kan dertil gøre dig nogle overvejelser om, hvilken anretning du vil byde dine gæster. Ønsker du en lettere menuanretning, kan du eksempelvis byde dine gæster på tapas, som består af flere små anretninger efter eget ønske. Ønsker du et mere formelt måltid, kan du byde dine gæster på en fantastisk 3-retters menu. Ønsker du derimod et mere uformel måltid, kan du byde dine gæster på en buffetanretning, hvor gæsterne selv er herre over, hvad der havner på deres tallerken.

Konferencecentrets faciliteter

Såfremt du har nogle særlige ønsker til konferencecentrets faciliteter, findes der uden tvivl en løsning dertil. Det kan eksempelvis være du i det ene lokale skal holde et foredrag for et større publikum, og derfor har behov for et større lokale, en scene, en mikrofon, skærme eller lignende. I det andet lokale har du måske arrangeret en workshop og udenfor nogle fælles aktiviteter og til sidst en fællesspisning i det tredje lokale, hvor du måske har behov for en særlig bordopstilling eller lignende.

Overnatningsmuligheder

Forløber konferencen over flere dage, kan du overveje, hvorvidt der skal være overnatningsmuligheder for dig og dine gæster. Dertil kan du gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt overnatningen skal foregå på samme lokation som dit konferencecenter, eller hvorvidt I skal overnatte på en nærliggende kro eller hotel. Det kan eksempelvis være, at konferencen finder sted på et konferencecenter nær et skovområde, men du foretrækker en overnatning nær centrum, hvor I er tæt på bylivet.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer