Konferencecenter

Få op til 3 uforpligtende tilbud på jeres konferencecenter

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at jeres konferencecenter bliver af høj kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på et konferencecenter

Indsend beskrivelse af
jeres konferencecenter

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på et konferencecenter

I vælger et af de 3 tilbud og holder en fantastisk konference

Det skal være overskueligt og nemt
at finde et konferencecenter

Et konferencecenter bruges ofte til større begivenheder i organisationen, og der bliver ofte allokeret en del ressourcer til at sikre, at konferencen foregår fejlfrit og bliver fantastisk og uforglemmelig for deltagerne. Selve konferencecenteret er selvfølgelig supervigtigt for konferences succes, og det er vigtigt at finde det helt rigtige konferencecenter, der matcher jeres behov og ønsker. For at sikre, at I finder et konferencecenter, der matcher jeres ønsker, matcher vi jer op med 3 forskellige samarbejdspartnere, der kan tilbyde præcis, hvad i søger.  Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for jer at finde en partner, der kan tilbyde jer et fantastisk konferencecenter. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende for jer at modtage op til 3 tilbud på konferencecentre.

Vores brugere er glade for os

Find et konferencecenter, der kan opfylde alle jeres behov til jeres konference

Konferencecentre I alle størrelser og til alle behov

Vi kan servicere konferencecentre og kursuscentre i alle størrelser. Vi har mere end 100 samarbejdspartnere i Danmark, som kan servicere konferencecentre uanset størrelse, lokation og budget. Vi har stor ekspertise med diverse behov man har når man søger et konferencecenter om det er konferencelokaler / kursuslokaler / mødelokaler, et konferencehotel med mulighed for overnatning, konferenceslot eller noget helt fjerde. 

Konferencecenter i de rigtige omgivelser

Det er vigtigt at finde det rigtige konferencecenter i de rette omgivelser for at sikre, at I får en fantastisk konference. For mange er det vigtigt, at konferencen er effektiv, men at omgivelserne stadig indbyder til afslapning, inspiration og nye tanker. Derfor er det ikke kun konferencecenteret, der skal vurderes men også omgivelserne.

Markedet for konferencecentre kan være svært at navigere rundt i, da det er de færreste, der booker konferencecentre hyppigt og markedet består af flere hundrede leverandører.

Det kan derfor være tidskrævende at finde det helt rigtige konferencecenter til den rigtige pris. Ved at gøre brug af EventButler udfylder du blot en formular, og så matcher vi jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at I finder et fantastisk konferencecenter og får afholdt en deltagerne vil snakke om til deres venner og kollegaer


Konferencecentre over hele Danmark

Vi har matchet organisationer og konferencecentre op over hele Danmark, og været med til at skabe fantastiske konferencer på Sjælland, Fyn og Jylland. Dette er blandt andet – blot for at nævne et par – i byer som Århus, Grenå, København, Horsens, Korsør, Herning, Fredericia, Vejle, Roskilde, Køge, Køge, Kolding, Allerød og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om I ønsker et konferencecenter tæt på natur, på strand og/eller ved havet eller i midten af en storby. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at I modtager tilbud fra 3 konferencecentre, der kan tilfredsstille jeres forventninger. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et konferencecenter og holde en fantastisk konference.

Konferencecenter i hele Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler i planlægningen af jeres konference

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres ønskede konferencecenter

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får