Konferencecenter

Find dit konferencecenter

Skal i afholde en konference, og søger I det perfekte konferencecenter hertil? Vi giver jer det totale overblik over mulighederne I jeres område uanset størrelse og behov. Du kan i filtreringen her under finde det helt rigtige konferencecenter til dig. Du kan også modtage 3 uforpligtende tilbud ud fra en beskrivelse af jeres ønsker til et konferencecenter, ved at udfylde vores tilbudsformular.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencecentre i København

Udvalgte konferencecentre i Århus

Udvalgte konferencecentre på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv din kommende konference

Udfyldt formularen med en kort beskrivelse af din konference og de forventninger du har til konferencecentret.

Vi indhenter tilbud fra de konferencecentre, som passer på din beskrivelse

Vi læser jeres beskrivelse igennem, og sender den ud til de konferencesteder, som matcher jer bedst.

De forskellige konferencecentre sender deres tilbud direkte til jer

Op til 3 af de udvalgte steder, som kan matche dine ønsker til en konference, kontakter dig direkte med deres tilbud.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af konferencecenter

Hvad skal et konferencecenter tilbyde?

Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad man forventer fra konferencecentret. Det kan være lyd og billede forhold, hvilken bord og stole opsætning samt i hvilket omfang der ønskes forplejning. De fleste steder har færdige selskabspakker, men det er altid en god ide selv at have gjort sig tanker omkring dette inden man kontakter stedet.

Praktiske forhold for deltagerne

Når man sender invitationer ud til sine deltagere, er det ofte en god ide at give noget praktisk information. Det kan være vedr. parkeringsforhold, forplejning tidsplan mv. Herved får deltagerne mulighed for at forberede sig bedst muligt til konferencen. Er det en større konference med flere områder, kan det også give god mening at lave en plantegning for, hvor deltagerne får overblik over konferencen.

Hvor meget plads skal man beregne pr. deltager?

Hvor stort et konferencecenter skal der bruge til en konference, afhænger i høj grad af antal deltagere, hvilken bord og stole opsætning der er brug for, om der skal være spise- og netværksområde samt om der er brug for en eller flere scener. Disse overvejelser er rigtig gode at gøre sig, inden man kommer i dialog med de forskellige konferencecentre. Det enkelte konferencecenter kan typisk også hjælpe med at rådgive omkring dette.

Hvor i landet skal konferencecenteret finde sted? 

Hvor i landet konferencecenteret skal være placeret tager typisk udgangspunkt i, hvor hovedparten af deltagerne kommer fra. Er der tale om en landsdækkende konference, søger man oftest imod de større byer, da logistikken hertil er nem fra de fleste steder i Danmark. Har man brug for meget store faciliteter og forventer man deltagerne skal komme i bil, findes der også rigtig gode faciliteter i byer som bl.a. Herning og Fredericia.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer