Konferencefaciliteter

Find konferencefaciliteter til din konference

Hos EventButler kan du hurtigt og nemt få overblikket over de bedste konferencefaciliteter, der passer til lige præcis din konference. Du kan på egen hånd udforske de mange muligheder nedenfor, hvor du kan læse mere om de udvalgte steder. Såfremt du ønsker vores hjælp til opgaven, kan du anmode om 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med konferencefaciliteter i Århus

Udvalgte steder med konferencefaciliteter i Odense

Udvalgte steder med konferencefaciliteter i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv din ønsker til konferencefaciliteterne

Beskriv kort ønskerne til dine konferencefaciliteter. Det kan eksempelvis være forplejning, antal deltagere, teknisk udstyr eller lignende.

Vi finder kun de bedste faciliteter til din konference

Vi finder de konferencefaciliteter, der bedst matcher dine ønsker, så du finder de rette faciliteter til din konference.

De kontakter dig med deres bedste bud på konferencefaciliteter

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på konferencefaciliteter. Så det op til dig, hvilket bud du går videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Eksempler på konferencefaciliteter

Stand- og messeområde

Du kan med fordel etablere et stand- eller messeområde, såfremt du ønsker en konference, hvor dine deltagere skal have mulighed for networking. Her kan deltagerne frit færdes blandt de forskellige stande og dermed udvide deres netværk. Uanset om der skal afholdes en større eller mindre konference, kan du tilpasse dit stand- eller messeområde dertil. Såfremt der er tale om en mindre konference, kan du med fordel opsætte et mindre messeområde eller et færre antal af stande, så dine deltagere stadig har mulighed for networking, selvom der er tale om en mindre konference.

Forplejning til din konference

Det kan give god mening at sørge for forplejning til din konference. Hertil kan du overveje, hvad der skal serveres for dine deltagere. Typisk består en konference af et stand- eller netværksområde, hvor deltageren slapper af imellem de forskellige oplæg. Her kan du eksempelvis byde dine gæster på en lettere menu i form af finger food, som består af flere små anretninger efter eget ønske, som dine deltagere kan gå og nippe af. Du kan også byde dine deltagere på en buffet, som enten kan nydes i et fælles spiseområde eller ved eventuelle stående borde placeret rundt omkring i konferenceområdet.

Teknisk udstyr

Det kan være, du har brug for noget særligt teknisk udstyr til din konference. Skal du byde din deltagere velkommen og forklare formålet med din konference, eller skal der holdes taler, kan du eventuelt have brug for en mikrofon, nogle højtalere, en scene. Det kan også være, der er behov for særlig belysning, skærme eller andet teknisk udstyr. Såfremt du har nogle særlige ønsker til det tekniske udstyr, bedes du gøre os opmærksom på dette – så gør vi, hvad vi kan, for at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Adgang til flere lokaler

Uanset om du afholder en større eller mindre konference, kan du med fordel overveje, hvorvidt du har brug for adgang til flere lokaler i løbet af konferencen. Det kan eksempelvis være, at du har brug for et lokale til et stand- og messeområde, et lokale til fællesspisning og et lokale til aktiviteter eller lignende. Såfremt du har brug for flere lokaler, kan EventButler hurtigt og nemt give dig et overblik over udvalget af konferencecentre i dit ønskede område. Ved at afholde konferencen på en konferencecenter, får du adgang til flere lokaler på samme lokation. Derudover finder man typisk et konferencecenter tæt på skov og naturområder, som dine gæster også kan nyde godt af, når de skal ud og trække lidt frisk luft, eller blot ønsker nogle smukke omgivelser at kigge på.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer