Konferencehotel

Find det perfekte konferencehotel 

Er du den, der oftest står for at finde et konferencehotel, men er ved at løbe tør for idéer, så lad Eventbutler hjælpe dig. Blandt Eventbutler’s mange samarbejdspartnere, kan du finde lige netop dét konferencehotel, du søger. For at finde det bedst mulige konferencehotel til dig, kan du udfylde formularen med dine behov og ønsker. Efterfølgende vil du modtage tre uforpligtende tilbud. Alternativt kan du bruge søgemaskinen, hvor du kan få et overblik over de danske konferencehoteller og kan tage direkte kontakt til de enkelte steder.  

Modtag 3 tilbud

Udfyld formularen og giv en kort beskrivelse af dine behov og ønsker til konferencehotellet.

Eventbutler læser beskrivelsen igennem og undersøger, hvilke tre konferencehoteller, der matcher dine præferencer bedst.

Dernæst vil du blive kontaktet via e-mail eller telefon af de tre konferencehoteller, som vil afgive deres tilbud. Herefter får du mulighed for at vælge det tilbud du synes bedst om. 

Vores brugere er glade for os

Overvejelser ved valg af konferencehotel

Placering af konferencehotellet 

Det er en god idé at starte med at overveje, hvor det vil være smartest for jer at konferencehotellet ligger i landet. Sjældent er det ikke uden betydning, om det er i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Her bør man overveje, hvor størstedelen af deltagerne til konferencen kommer fra i landet. Desuden kan det også have betydning, om konferencehotellet ligger tæt på f.eks. en togstation eller lufthavn, så det er let tilgængeligt for deltagerne.  

Hvad skal konferencehotellet kunne tilbyde?

Inden man booker et konferencehotel er det vigtigt at gøre sig overvejelser omkring, hvad hotellet skal kunne tilbyde. Hvor store lokaler har man eksempelvis behov for? Det afhænger som regel af, hvor mange personer der skal være i lokalet – men også om opsætning af stole og borde, alt efter hvilke præferencer man har til det. Derudover, er det en god idé at gøre sig tanker om, hvad man har brug for ift. projektorskærm, billede, lys og lyd. 

Hvilken forplejning har man brug for?

Til en konference er der oftest brug for forplejning. Derfor er det ikke uvæsentligt at tage stilling til, hvilken og hvor meget forplejning man ønsker under konferencen. Hvis deltagerne til konferencen er overnattende gæster på hotellet, kan det også være en god idé, at der er arrangeret mad til dem før og efter konferencen. Det kunne f.eks. være aftensmad efter konferencen er slut og morgenmad næste morgen, inden konferencen går i gang igen. 

Kom igang med at planlægge
dit arrangement

Kenneth Christensen, Sales director & Partner

Tlf.: 26 64 78 78

Email: kwc@eventbutler.dk