Find og book konferencelokaler i Odense

På Eventbutler får du det største overblik over konferencelokaler i Odense

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til din konference i Odense

Giv en kort beskrivelse af dine præferencer til konferencen i Odense. Det kunne bl.a. være ønsker til forplejning til deltagerne under konferencen.

Vi finder de bedste konferencesteder til netop din konference

Vi researcher markedet i Odense, og finder de tre konferencelokaler, som både passer på dine behov og ønskede dato.

De kontakter dig med et bud på afholdelsen

De tre konferencesteder kontakter dig via mail eller telefon, hvorefter du vælger hvilket af konferencelokalerne i Odense, som du synes matcher dine ønsker.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konference i Odense

En konference med overnattende gæster kræver typisk mere forberedelse end normalt. Ønsker man at gøre det mere simpelt, kan man finde et sted hvor der tilbydes overnatning samme sted som der afholdes konference. Dette er som regel en mulighed på et konferencecenter eller konferencehotel. Alternativt kan man finde overnatningsmuligheder i nærheden af konferencen, men dette bør planlægges god tid i forvejen. 

Til en konference er der ofte forskellige behov afhængig af, hvor mange der deltager. Det er vigtigt, at konferencelokalerne man vælger, hverken er for store eller for små. Hvis de er for store, kan man som deltager miste følelsen af at være fælles med de andre deltagere omkring konferencen. Befinder man sig derimod i for små konferencelokaler, kan man som deltagere opleve det som klaustrofobisk. Antallet af deltagere kan også have betydning for sceneopsætning. I en mindre forsamling er der måske ikke behov for det store sceneområde, mens man i en større forsamling bør sikre sig, at scenen er forhøjet tilstrækkeligt, så alle gæster kan se den der taler.

Det kan være svært at vurdere, om man skal holde sin konference i centrum af Odense eller i nærområdet omkring byen. En af de variable som arrangører typisk træffer deres beslutning på baggrund af, er konferencens varighed. En konference der varer i et par timer, kan være smart at afholde i midtbyen, fordi det er nemt og overskueligt at komme til og konferencelokalerne. Hvis konferencen strækker sig over flere dage, kan det være fordelagtigt at vælge et sted i oplandet. Årsagen er, at det typisk er mere prisvenligt, der er flere parkeringsmuligheder, bedre adgang til udearealer og mere rolige omgivelser. 

Foregår konferencen i Odense, kan man overveje at tage gæsterne med i Odense Zoo. Dette er en oplagt muligt for at skabe et indholdsrigt afbræk, hvis det er en længerevarende konference. Det anbefales at gå en lang tur i parken, hvor gæsterne får mulighed for at se og opleve alverdens eksotiske dyr.

Odense kan betegnes som Danmarks knudepunkt, fordi det er den største by på Fyn, der forbinder Sjælland og Jylland. H.C. Andersen er en af Odenses varemærker, fordi det er byen som den verdensberømte forfatter H.C. Andersen kommer fra. H.C. Andersen har haft enorm kulturel indflydelse, ikke kun for Odense, men hele Danmark. Ønsker man at blive klogere på forfatteren, kan man besøge og gå på opdagelse i hans barndomshjem i Odense.  

Er stemningen til at udforske Odenses natteliv, er det oplagt at besøge Barrique. Her kan deltagerne nyde hinandens selskab over et glas vin på den eksklusive vinbar. Alternativt kan en cocktailbar som bar-visit være aktuel, hvis I har sat næsen op efter en cocktail.  

Ønsker til dine konferencelokaler i Odense

Skal du afholde en konference i Odense, og har brug for det helt rigtige konferencelokale, så får du her på siden det komplette overblik. Du kan starte din egen søgning ved at benytte filtreringen, som vil vise de konferencelokaler, der passer på din søgning ud fra dine valgte kriterier. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi finder de tre konferencelokaler, som efterlever dine krav. De tre konferencelokaler i Odense kontakter dig direkte, hvortil du selv bestemmer, hvem der er mest relevant for dig.

Konferencelokaler i hele Danmark

Danske byer og landsdele, hvor du finder et udvalg af konferencelokaler

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement