Eventbutler logo

Find og book konferencelokale på Sjælland

Søg blandt de bedste konferencelokaler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til et konferencelokale på Sjælland

Forklar hvad du forventer af et konferencelokale på Sjælland. Det er relevant for os at kende dine præferencer i forhold til lokalestørrelse, område og antal deltagere.

Vi finder de bedste konferencesteder ud fra din ønsker

Vi undersøger hvilke konferencelokaler på Sjælland, der bedst matcher dine præferencer. Derefter kontakter vi konferencestederne, og får dem til at kontakte dig. 

Stederne med de perfekte konferencelokaler kontakter dig

Tre steder kontakter dig med et uforpligtende tilbud på konferencelokaler. Er der et match imellem dine krav til et konferencelokale og et af tilbuddene, så kan du vælge at gå videre med det.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konferencelokaler på sjælland

Det kan svært at vurdere, hvor stort et konferencelokale, man har behov for. Du kan tage udgangspunkt i de retningslinjer for pladskapacitet i det enkelte konferencelokale. Hvis du har planer om sceneoptræden, opstilling af stande eller andet der kræver plads, så sørg for at nævne det i forespørgslen du sender til det pågældende sted.

Der findes mange skønne konferencelokaler på Sjælland i både by og på landet. På landet vil du opleve, at der ofte er en mere fredfyldt stemning, rolige omgivelser og mange steder med mulighed for at opleve naturen. En konference på landet kan være den rette løsning, hvis formålet med konferencen f.eks. er at trække gæsterne ud af hverdagens stressende hamsterhjul. Ønsker man i stedet konferencelokaler i byen er fordelen, at der ofte er bedre transportmuligheder til og fra konferencelokaler med offentlig transport.

Mange steder med konferencelokaler tilbyder prispakker med forplejning. En simpel og budgetvenlig løsning kan være en pakke med f.eks. te, kaffe, vand og en lille snack. Foretrækker man i stedet, at forplejning skal indgå som en stor del af programmet, så kan vælge en portionsanrettet frokost eller aftenmenu.

På Sjælland har du mulighed for at vælge placering og omgivelser, der har lidt af hvert. I København finder du konferencelokale, som er i gåafstand til populære seværdigheder, restauranter og gågader. Det giver gæsterne en bekvemt mulighed for at få oplevelsesværdi. Ønsker du, at konferencen foregår uden for hovedstaden, finder du konferencelokaler overalt på Sjælland, som er placeret midt i den smukke danske natur. Her finder du lokaler i historiske områder, skove eller langs en kyststrækning.

Det kan være relevant med en overnatningsmulighed på konferencen, hvis du forventer udenlandske gæster, eller hvis konferencen strækker sig over flere dage. Det er oplyst på det enkelte steds side på EventButler, om de tilbyder overnatning. Det er også muligt at sortere din søgning, så du kun får vist konferencelokaler, hvor det er muligt at bestille overnatning.

På EventButler finder du konferencelokaler på Sjælland

Vi hjælper dig gerne med at finde de konferencelokaler du skal bruge til din konference. I oversigten kan danne dig et overblik over de konferencelokaler vi har i Danmark. Hvis du selv finder et konferencelokale på siden, kan du sende en forespørgsel på en konference til det konkrete sted. Synes du, det er svært at vurdere, hvad der er rigtigt for dig? I det tilfælde kan du lade os gøre arbejdet igennem vores tre-tilbudsformular. Her finder vi på baggrund af dine ønsker, de konferencelokaler vi mener, lever op til dine behov.

Konferencelokaler i hele Danmark

Danske byer og landsdele, hvor du finder et udvalg af konferencelokaler

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement