Konferenceophold

Find stedet for dit konferenceophold

Då får her mulighed for at danne dig et overblik over, de bedste konferencesteder i Danmark. Du kan herunder søge og læse mere om de forskellige muligheder, samt anmode de enkelte konferencesteder om et tilbud. Du kan også sende dit konferenceophold i udbud, ved at udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud, fra de steder som bedst kan efterkomme dine krav til et konferenceophold.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit konferenceophold i København

Udvalgte steder til dit konferenceophold i Århus

Udvalgte steder til dit konferenceophold i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit ideelle konferenceophold

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af konferencestedet.

Vi finder de konferencesteder, som passer til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konferencesteder, som bedst kan imødekomme ønskerne til dit konferenceophold.

De kontakter dig med deres bud på dit konferenceophold

Herefter vil du modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste konferencesteder, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Find det rigtige konferenceophold

Er konferencestedets omgivelser vigtige?

Har du nogle særlige ønsker i forhold til, hvor konferencestedet skal være placeret? Det kan være, det skal være på et hotel, en kro eller et konferencecenter mv. Du kan også overveje, om der er andre ting, som er vigtigere, så som at konferencestedet er omgivet af smukke naturskønne omgivelser, at stedet har et større område med rig mulighed for udendørs aktiviteter eller at det er beliggende nær storbyen, så I er tættere på byliv og gode transportmuligheder.

Hvad skal tilbydes til din konference?

Det kan være forskelligt, hvad man ønsker at tilbyde sine deltagere. Det kan fx være i form af diverse måltider, velkomstdrinks, snacks osv. Det kan også være at konferencen varer en hel dag, hvortil lidt frisk luft i et godt udemiljø kan være behageligt. Endvidere kan det være, at din konference skal forløbe sige over mere end én dag, og så ville det måske være en god idé, at tilbyde overnatning til dine deltagere.

Hvad skal konferencelokalet facilitere?

Alt efter antal deltagende kan der være forskellige behov. Er det en større konference, kan det være, at man har brug for et sceneområde, mikrofon og højttalere. Antal deltagere til konferencen får naturligt også betydning for størrelsen på lokalet. Det er også muligt for dig, at vælge et konferencelokale, som er mere formelt, eller et som har en mere afslappet atmostfære.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer