Konferencepakker

Søg konferencesteder og se deres konferencepakker

Mangler du et overblik over de tilgængelige konferencesteder i dit område? Du kan herunder få et overblik og læse mere om konferencestederne og deres konferencepakker samt se billeder og anmode om tilbud fra de enkelte konferencesteder. Såfremt du har brug for vores hjælp, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi finder op til 3 konferencesteder, som passer til din beskrivelse.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med konferencepakker i København

Udvalgte steder med konferencepakker i Århus

Udvalgte steder med konferencepakker i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv forventningerne til din konferencepakke

Udfyld tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker til konferencen. Det kunne f.eks. være krav til forplejningen, omgivelser eller værelsessammensætning

Vi finder de bedste til opgaven

Vi læser din forespørgsel igennem, og finder op til 3 konferencesteder, som kan imødekomme dine krav.

De kontakter dig med deres idé til din konference

Slutteligt modtager du nu op til 3 tilbud, hvorefter du selv kan vælge, om et af konferencestedernes bud lever op til dine forventninger.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Hvad er de typiske konferencepakker?

Halv- og dagspakker

En halvdagspakke forløber sig typisk over en halv arbejdsdag, hvilket vil svare til cirka 4 timer. Inkluderet i halvdagspakkerne er ofte kaffe, te og vand under mødet, samt en formiddags- eller frokostbuffet. De mest gængse tidspunkter vil ofte være 8-12 eller 9-13. Det er dog også muligt at starte klokken 12 med en frokost, for derefter at fortsætte til klokken 16. Tidsrummet for en dagspakker vil typisk svare til en normal arbejdsdag på 8 timer. Inkluderet i denne vil der typisk være meget af det samme, som du kan forvente til en halvdagspakke, dog med den forskel, at der ofte vil være mulighed for 2 fulde måltider.

Heldagspakker

En heldagspakke forløber sig ofte over en gængs arbejdsdag, med den ændring at I har mulighed for 3 fulde måltider, samt kaffe, te og vand under konferencen. Fordelen ved en heldagspakke kan være, at din konference ofte vil være overstået, når I kommer til det sidste måltid, hvilket kan give plads til både hygge og networking for dine deltagere.

Døgnpakke

Såfremt du har planlagt, at din konference skal forløbe sig over mere end én dag, kan det være en god idé at overveje en døgnpakke. I en døgnpakke medfølger der 3 fulde måltider på dag 1, morgenmad på dag 2, samt fuld forplejning under konferencen. Fordelen ved en døgnpakke er, at ved måltidet om aftenen, vil I have rig mulighed for hygge og networking, da dine deltagere har mulighed for overnatning.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer