Eventbutler logo

Find og book et konferencerum

Få det største overblik over konferencerum i Danmark

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine behov for et konferencerum 

Lav en kort beskrivelse af dine forventninger til faciliteter, beliggenhed og evt. forplejning.

Vi sender din beskrivelse ud til udvalgte steder

Din forespørgsel sendes til de steder, som tilbyder et konferencerum, der matcher dine beskrivelse på bedste vis.

Udvalgte steder kontakter dig direkte med et tilbud

Du kontaktes direkte af de udvalgte konferencesteder, hvor de afgiver deres tilbud, og du herefter frit vælger hvorvidt et af tilbuddene matcher dine ønsker.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om at booke et konferencerum

Når man skal forberede en konference, er det en god idé at danne sig et overblik over, hvor mange man forventer der deltager samt hvilken dato og tidsramme der er passende. At have et svar på de spørgsmål gør det både nemmere for dig som arrangør at planlægge aktiviteter, samt at finde et konferencerum der kan leve op til dine behov. 

På EventButler findes konferencerum i forskellige omgivelser. Er det en længerevarende konference, er der mange som vælger et sted på landet, så der er tid til at udnytte de naturprægede omgivelser i konferencens frirum. Modsat er det også fordele ved at vælge et konferencerum i en større by. Det er typisk mere tilgængeligt med offentlig transport, samtidig med at ofte er mere nærliggende deltagerne. En konference i byen giver samtidig mulighed for at deltagerne kan nyde det levende byliv. 

Til de fleste konferencer er det oplagt at tilbyde forplejning. Når man skal vælge hvilken forplejningspakke der er den rette, er det en god idé at tage højde for konferencens varighed og budget. I forplejningspakkerne er der alt fra lette anretninger serveret i konferencerummet, til de helt klassiske menuer i forbindelse med måltider, hvor man spiser i nærliggende lokaler. Du kan se hvilke forplejningspakker der kan bestilles på konferencestedets side på EventButler. 

Nej - ikke nødvendigvis. De fleste konferencesteder har et stort udvalg af AV-udstyr som f.eks. mikrofoner, højtalere og projektorer. Du kan se hvilket udstyr der stilles til rådighed på konferencestedets side på EventButler.

Brug EventButler til at finde et konferencerum

Find dit konferencerum hos en af de mange konferencesteder rundt om i Danmark. Vi samarbejder med de største, de mindste og de skæveste steder i dit område. Start din søgning, se priser, billeder og send stedet en direkte bookingforspørgsel.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement