Konferencesteder i Jylland

Find konferencesteder i Jylland

Gode omgivelser og professionalisme er altafgørende, når du skal find det rette konferencested i Jylland. Eventbutler giver dig et overblik over kvalitetssikrede konferencecentre, så du nemt kan finde det rigtige sted. Du har mulighed for at lave en søgning nedenfor eller benytte dig af vores gratis tilbudsservice og modtage 3 forpligtende tilbud – så finder vi det rette match.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konferencesteder i Nordjylland

Udvalgte konferencesteder i Midtjylland

Udvalgte konferencesteder i Sønderjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til konferencestedet

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til konferencestedet.

Vi matcher dine ønsker med 3 steder i Jylland

Vi behandler din forespørgsel og tager kontakt til tre samarbejdspartnere, som lever op til dine forventninger.

De kontakter dig med deres bud på din konference

De 3 steder, som kan imødekommer dine ønsker, vil tage direkte kontakt til dig. Du vælger frit, hvilket tilbud, som du ønsker at tage imod.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af konferencested i Jylland

Faciliteterne og omgivelserne for dit konferencested i Jylland

Det er vigtigt at overveje hvilke type omgivelser, som din konference skal præges af. Planlægger du en længerevarende konference, kan det være attraktivt at have gode udendørsarealer til de deltagende.

Du kan med fordel også overveje om du har bestemte behov, som skal imødekommes i forbindelse med din konference. Dette kan være alt lige fra it udstyr og tavler, men også hvorvidt lokalet er handicapvenligt og har et godt og lyst indeklima.

Overnatningsmuligheder til konferencen

Er det en heldagskonference, kan det være oplagt at undersøge mulighederne for overnatning. Er deltagerne trætte eller har lang vej hjem, bør du der være muligheder for overnatning, enten på konferencestedet i Jylland eller på et hotel i nærheden. Det samme gælder, hvis der er tale om en konference, som strækker sig over flere dage.  

Forplejning til konferencen

Det kan være en god ide at vide hvilken type forplejning, som man ønsker at benytte sig af. Ikke alle steder tilbyder det samme, men har dog ofte forskellige pakkeløsninger at vælge imellem. Du vil tit have mulighed for at vælge en stor og en lille, alt efter om du har en længerevarende eller kortere konference Jylland.

De forskellige konference- og mødepakker fra stederne er typisk tænkt som inspiration, så du vil tit have mulighed for at sammensætte din egen pakke. Det er dog en gode ide at informere konferencestedet om eventuelle allergier eller andre særlige hensyn.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer