Eventbutler logo

Book et konferencested på Sjælland

Det største overblik over konferencesteder på Sjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til et konferencested på Sjælland

Beskriv dine forvetninger og behov til konferencestedet på sjælland. Uddyb gerne om I har brug for forplejning, hvor mange lokaler I skal bruge etc.

Vi finder de bedste konferencesteder på Sjælland

Ud fra dine beskrivelse vil markedet blive screenet, og vi vil finde de tre bedste konferencesteder på Sjælland, der matcher dine ønsker.

Du får dine tilbud direkte fra konferencestederne

Du bliver nu kontaktet af op til 3 konferencesteder på Sjælland, der matcher dine ønsker. Herfra er det op til dig, om du ønsker at benytte dig af ét af tilbuddene. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konferencesteder på Sjælland

Med et bredt udvalg af konferencesteder på Sjælland, der både passer til store og små konferencer, anbefaler vi at sondere over hvilket sted du leder efter. Ved at klarlægge dine behov og prioriteter anskueliggør det, i hvilke områder vi skal afsøge, og hvilke faciliteter stedet skal rumme. Uanset om du ønsker spændende byliv eller af afslappende natur eller det ukonventionelle konferencested, så har vi noget til dig. 

På Sjælland finder du alt fra det pulserende og kulturelle byliv til de idylliske og landlige naturområder. Derfor er det godt at gøre sig nogle tanker om, hvor på Sjælland konferencestedet skal ligge, og hvad du leder efter. På Sjælland kan du nemlig finde alt fra rustikke, historiske og nostalgiske herregårde, godser og slotte til de moderne og professionelle hoteller, centre og steder. På EventButler har vi et bredt udvalg af konferencesteder, der favner bredt og vi har helt sikkert også et match til din konference. 

Alt afhængigt af arrangementets varighed kan forplejning være nødvendigt. Mange af vores samarbejdspartnere tilbyder både sammensatte forplejningspakker samt at skræddersy dem efter dine behov og ønsker. Forplejningen til arrangementet vil være tæt sammenknyttet med varigheden af din konference på konferencestedet, og af samme grund, er forplejningspakkerne kategoriseret herefter. Står du derfor og skal afholde et morgenmøde, vil det være oplagt at vælge morgenpakken. Strækker mødet sig gennem hele dagen, vil dagsmødepakken sørge for, at I får næring til hjernen.

Et forslag kunne være den nordsjællandske kyststrækning også kendt som den danske riviera. På EventButler finder du mange konferencesteder langs kysten, der kan danne ramme om en konference. Her har I mulighed for at opleve en fantastisk havudsigt samtidig med, at man ikke kommer for langt væk fra København.

Når du klikker på et konferencested på EventButler, finder du afsnittet ‘faciliteter & praktiske informationer’. Herunder kan du få oplyst, hvilket AV-udstyr konferencestedet stiller til rådighed. Det kan f.eks. være mikrofon, højtalere osv. Er du stadig i tvivl, om de har det udstyr du skal bruge, kan du kontakte konferencestedet.

På EventButler finder du nemt og overskueligt det konferencested du søger

Er du ved at planlægge en konference, og synes du, at det er svært at finde det helt rette konferencested? Vi har på EventButler forsøgt at gøre det nemt at søge efter konferencesteder. Du kan bruge kortet i oversigten, til at sortere konferencesteder ud fra de faciliteter du har behov for. Alternativt kan du lade os gøre arbejdet ved at bruge anvende tilbudsformularen. Her beskriver du dine ønsker til et konferencested og så kontaktes du af tre konferencesteder.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement