Eventbutler logo

Find stedet eller menuen til din konfirmation

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til din fest

Udfyld vores tilbudsformular og lad os lave researcharbejdet ud fra dine ønsker. Det kunne f.eks. være ønsker til menuen eller omgivelserne.

Vi finder de bedste udbydere til dig

Vi kigger på din forespørgsel, og finder mulighederne som matcher dine behov, hvor stederne tager direkte kontakt din dig med deres tilbud.

De kontakter dig med deres bud på din konfirmation

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem giver mening at gå videre med til din konfirmation. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Typiske måder for afholdelse af konfirmation

Konfirmation på restaurant eller hotel

Mange vælger at afholde konfirmationen på en restaurant eller hotel, da man herved undgår selv at stå med opsætning, madlavning og oprydning efter konfirmationsfesten. Man skal typisk forvente en pris på 500-900 kr. pr. kuvert alt efter tidsrum, menuen og stedets beliggenhed. For nogen kan det naturligvis være mange penge, men man skal dog også se værdien i at spare en masse tid og dermed kunne fokusere 100% på at være til stede på ens barns store dag.

Hjemme i stuen eller haven

Et billigere alternativ er afholdelse i hjemlige omgivelser. man kan typisk spare en del penge ved at vælge denne løsning, men man skal dog også være opmærksom på tiden det tager at forberede, afvikle og rydde op efter et sådan arrangement. Men har man de rigtige rammer, kan det for mange være en helt rigtig løsning. Det kan dog være en god ide at lægge et budget for indkøb og sikre hjemmet ve og vel ved at have mange gæster i huset på en gang.

Leje af festlokale

En mulighed vi også ofte ser anvendt, er leje at et lokale på en større gård eller i et lokalt forsamlingshus. Her slipper men igen ikke for forberedelse, afvikling og oprydning, medmindre man får personale hyret ind til dele af arbejdet. Det kan bl.a. flere cateringfirma også være behjælpelige med, hvis maden købes hos dem.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement