Eventbutler logo

Find og book stedet til en konfirmation

Søg blandt mere end 600 steder til en konfirmation i hele landet

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv jeres forventninger til konfirmationen

Forklar hvilke præferencer og krav i har med hensyn til hvor konfirmationsfesten skal afholdes. Det kan f.eks. være krav til omgivelserne, forplejning eller varigheden af konfirmationen.

Vi finder de bedste steder til konfirmationsfesten

Vi kigger på din forespørgsel, og finder mulighederne som matcher dine behov, hvor stederne tager direkte kontakt din dig med deres tilbud.

I kontaktes med op til tre tilbud på en konfirmation

I modtager op til 3 uforpligtende tilbud fra de tre steder, der bedst kan imødekomme jeres krav til konfirmationsfesten. Nu er det op til jer at vurdere, om en af stederne skal danne ramme konfirmationsfesten.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om en konfirmation

Omkostningerne forbundet med at arrangere en konfirmation kan variere meget afhængig af jeres ønsker og behov. Nogle af de faktorer, der kan påvirke prisen i forhold til rammerne, inkluderer antallet af gæster, valg af forplejning samt underholdning. En gennemsnitlig konfirmationsfest inkl. tøj koster i Danmark ca. 33.740 kr. En konfirmationsfest på en restaurant eller et hotel vil det typisk overstige dette beløb, mens en konfirmationsfest i egne rammer ofte er billigere. 

Her på platformen finder du et bredt udvalg af muligheder, når det kommer til forplejning til en konfirmation. Flere af stederne tilbyder konfirmationspakker, der er stedets bud på menu og drikkevarer til en konfirmation. Det kan f.eks. være i form af serveringer eller en alsidig buffet. 

Det kan være svært at beslutte om konfirmationsfesten skal afholdes ude eller hjemme hos en selv. Fordelen ved at afholde festen hjemme hos sig selv, at det er mere budgetvenligt og at man samtidig har mere kontrol over festen. Foretrækker du derimod, at der bliver sørget for menu og service, kan det derimod være bekvemt at afholde konfirmationen på en restaurant eller et hotel. 

En mulighed vi også ofte ser anvendt, er leje at et lokale på en større gård eller i et lokalt forsamlingshus. Dette er typisk en billigere løsning i forhold til en restaurant eller et hotel, men man skal til gengæld selv stå for forplejningen og oprydningen. Du kan klikke her og se hvilke steder på platformen, der tilbyder lokaler uden forplejning. I kan overveje at hyre pesonale ind ude fra til dele af arbejdet som f.eks. tjenere, hvis det er uoverskueligt at stå med det hele selv. 

Til konfirmationer kommer der som regel familie og venner fra nær og fjern. Hvis festen skal foregå over mange timer eller til sent ud på natten, kan det derfor være en god idé, hvis der en overnatningsmulighed på stedet. Du kan se hvilke steder, der tilbyder overnatning ved at klikke her

Når man skal skrive en tale til konfirmanden, er det vigtigt, at den er personlig, indholdsrig og velformuleret. Det er vigtigt at starte med at overveje, hvem man taler til og hvad man vil sige, og derefter skrive sine tanker og idéer ned som et godt udgangspunkt for sin tale. Du kan f.eks. inddrage anekdoter og historier fra konfirmandens barndom for at gøre talen levende og relevant for relevant konfirmandens overgang. Når du føler du har skrevet. Derudover kan kan det være fordelagtigt at holde talen kort og præcis. Gæsterne vil nok have lyst til at fejre konfirmanden, så husk at holde talen kort nok til, at den ikke bliver for tidskrævende.

 

Der er mange muligheder for underholdning til en konfirmation, og valget afhænger meget af den enkeltes personlige præferencer og budget. Nogle muligheder for underholdning til en konfirmation kan være live musik og dans, hvilket garentere en festlig konfirmationsfest. Alternativt kan man overveje at sørge for, at der er spil f.eks. fodbold tilgængelige på stedet, så børnene til festen har noget at tage sig til.

Arranger en konfirmation i dag med EventButler

Her på platformen kan I få overblik steder, der kan danne ramme om en konfirmation. Brug oversigten til at udforske steder i hele landet, hvor konfirmationsfesten kan afholdes. Her er det muligt at fokusere søgningen igennem filteret, så I kan får vist resultater, der kan efterleve jeres krav. Hvis I vil have hjælp til at finde de bedste steder, der passer til jeres ønsker og dato, kan I også bruge vores tilbudsformular. Så gør vi researcharbejdet for jer og indhenter op til 3 tilbud.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement