Konfirmation i Aarhus

Opdag unikke steder til din konfirmation i Aarhus 

Hos EventButler finder du en et overblik over selskabssteder i området omkring Århus, hvilket giver dig mulighed for at opdage det perfekte sted til afviklingen af dit barns konfirmation. Du kan starte din søgning nedenfor, og kigge nærmere på stederne i Aarhus, og udvælge de steder, I ønsker at modtage tilbud fra. Du har også mulighed for at modtage 3 uforpligtende tilbud, ved at udfylde tilbudsformularen.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til din konfirmation i Aarhus

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til konfirmationen

Via formularen indsender du en beskrivelse af jeres forventninger og behov i forbindelse med konfirmationen.

Vi finder de bedste steder i Århus ud fra jeres ønsker

I nogle tilfælde kontakter vi jer med uddybende spørgsmål. Herefter matcher vi jer med tre steder, som ønsker at sende jer et tilbud.

De kontakter dig med deres bud på jeres konfirmation

Slutteligt kontaktes du af de udvalgte steder, som kan efterkomme dine ønsker og krav til en konfirmation i Aarhus.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Typiske valg til en konfirmation i Århus?

Full-service pakkeløsning

Med en samlet pakke får du opsætning, forplejning, betjening og oprydning inkluderet i prisen. Det betyder, at I som forældre kan slappe af og være tilstede i øjeblikket, uden at skulle tænke over alle detaljerne. De typiske steder, som tilbyde en full-service pakkeløsning er restauranter og hoteller. Typisk vil kuvertprisen for dette ligge mellem 500 til 800 kroner.

Hjemlige omgivelser

At afholde konfirmationen derhjemme kan være en budgetvenlig løsning, men størstedelen af arbejdet er efterladt til dig selv. Ikke desto mindre kan en konfirmation i hjemlige omgivelser være en mere afslappet stemning, samt at du har mulighed for at styre alle aspekter selv, og er ikke tvunget til at rette ind efter nogle rammer og regler. Du kan eventuelt lade et professionelt cateringfirma stå for maden, og disse kan typisk også tilbyde leje af personale og service. man skal dog have øje for hvornår det faktisk giver mening at afholde det ude i byen, da det hurtigt kan løbe op.

Lejet lokale

Et lejet lokale tillader dig at komme ud af hjemmets rammer uden de formelle omstændigheder, som restauranter og hoteller i nogle tilfælde byder på. Endvidere er det med et lejet lokale op til en selv, hvor høj en involveringsgrad du ønsker i forhold til forløbet af konfirmationen. Ofte vil de lejede lokaler også tilbyde både borde og stole, så skal konfirmationen består af mange gæster, er der ikke brug for at leje dette andetsteds.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer