Eventbutler logo

Find og book sted til konfirmation på Nordsjælland

Find de bedste steder til konfirmationen på EventButler

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til din konfirmation

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til konfirmationen og konfirmationslokalerne.

Vi finder de bedste bud på Nordsjælland

Vi sender din forespørgsel rundt til relevante steder, som får mulighed for at sende dig et tilbud på jeres konfirmation.

De kontakter dig med et bud på en konfirmation

I løbet af et par dage modtager du tilbud fra tre udvalgte samarbejdspartnere. Nu er det din tur til at vurdere, om et af stederne kan skabe rammerne om jeres fest.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om konfirmation på Nordsjælland

Stederne på EventButler giver grobund for inspiration til alle slags konfirmationsfester. Mangler du inspiration, kan du bruge oversigten til at danne et overblik over de mange muligheder på Nordsjælland. Drømmer I om at holde konfirmation på en restaurant med havudsigt, eller en lokation med en historisk aura, så er vi her for at hjælpe. Det kan anbefales at overveje, om stedet skal have adgang til have eller terrassemiljø, hvis konfirmationen forløber i forårs- eller sommerperioden. Det giver gæsterne lejlighed til at bevæge sig udenfor og kaste et blik på omgivelserne, mens de nyder den friske luft. 

Børnene i selskabet kan opleve konfirmationsfesten som værende en anelse langsommelig proces; kirkegang, selskabssange og taler om alt fra mors fødselsberetning til sommerhustur med tante Tove. Med adgang til udendørsareal på stedet kan det være en god idé, at medbringe boldspil som fodbold eller badminton, så børnene har mulighed for at få brændt noget krudt af. Har man ikke vejret på sin side, kan brætspil som "Gæt og grimasser" eller "Hvem er hvem" være nøglen til at holde børnene underholdt.

Der findes mange muligheder, i forhold til, hvordan festens tema skal gribes an. Man kan gå den traditionelle vej og tage udgangspunkt i de klassiske farvetoner med sølvtøj og høje lysestager på bordene. Det bringer en højtidelig stemning til festen. Ønsker man at give festen et interaktivt præg, kan man f.eks. leje en slushice maskine, hotdogvogn eller photobooth. Festens tema er en fleksibel størrelse og afhænger fuldstændig af de præferencer,  I og konfirmanden har. Det vigtigste ved konfirmationen er, at den afspejler konfirmanden.

 

Du kan overveje, om gæsterne skal have mulighed for at overnatte efter konfirmationsfesten. Det kan være bekvemt, hvis gæster kommer langvejs fra og har svært ved at overskue hjemturen efter en lang fest. En mulighed er at finde et sted som f.eks. et hotel eller en kro, hvor gæsterne kan overnatte samme sted som festen foregår. Foretrækker man at holde festen et sted uden sovepladser, kan det være en god idé at give gæster anvisninger om overnatningsmuligheder i nærheden.

Find de ideelle rammer til konfirmationen

Her på siden giver vi dig et overblik over mulighederne for afholdelse af jeres konfirmation i Nordsjælland. Via filtreringen herover har du mulighed for at finde de steder, som opfylder netop dine ønsker til en konfirmation. Vil du gerne have vores hjælp til at finde de bedste steder, som passer på dine ønsker og dato, kan du også bruge vores tilbudsformular, hvor vi gør hele researcharbejdet for dig og indhenter op til 3 tilbud.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement