Find restauranter til en konfirmation

Få det største overblik over restauranter, som kan afholde en konfirmation

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine krav til restauranten 

Fortæl os hvordan du forestiller dig konfirmationen skal foregå på restauranten. Det er f.eks. relevant at vide, hvor mange gæster som deltager, og hvor konfirmationen skal holdes.

Vi finder den bedste restaurant til konfirmationen

Vi undersøger de bedste muligheder på baggrund af din forespørgsel. Derefter finder vi de tre restauranter, som bedst matcher de krav du har til konfirmationen. 

Tre restauranter kontakter dig med et tilbud

Du modtager uforpligtende tilbud fra tre udvalgte restauranter, hvor konfirmationen kan afholdes. Nu er det din tur til at overveje hvilket sted, som passer bedst til jer. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

Valg af restaurant til konfirmation

Hvor skal konfirmationen holdes?

En konfirmation er en stor dag for konfirmanden såvel som forældrene, og derfor er det centralt at gøre sig overvejelser i forhold til, hvor den skal afholdes. De enkelte resturanter på EventButler oplyser deres kapacitet af gæster, og du bør derfor tjekke om restauranten har tilstrækkelig plads til konfirmationen. Hvis man ved, hvilken kirke konfirmanden skal konfirmeres i, kan man overveje at finde en restaurant i nærheden. Gåturen fra kirke til restaurant kan være en god måde at få gæsterne til at reflektere over oplevelsen i kirken.

Forevigelse af konfirmationen

Traditionen tro er der taler, fællessange og underholdning til en konfirmation. Det er den dag, konfirmanten bevæger sig ind i de voksnes rækker, og der skabes livslange minder. At forevige konfirmationen med billeder, kan være en god idé, så man kan se tilbage på højdepunkterne fra festen. Man kan selvfølgelig booke en professionel fotograf, men ellers er det oplagt på forhånd at spørge en af gæsterne, om de vil stå for fotograferingen.

Overvejelser omkring mad til konfirmationen

En central del af en hver konfirmationsplanlægning er beslutningen omkring hvilken mad, der skal serveres. Mange vælger buffet til konfirmationer, fordi det giver gæsterne mulighed for at smage lidt af hvert, og samtidig er det et stort hit hos børnene i selskabet. Hvis det er jeres prioritet at gæsterne skal spise samtidig og uden den store trafik i rummet, kan man i stedet overveje portionsanretninger. En af de primære årsager til, at mange vælger at holde det på restaurant er, at man som vært ikke er afhængig af at lave mad selv og servicere gæsterne under festen. Afholder man konfirmationen på en restaurant, kan man alene fokusere på at hygge om konfirmanden og gæsterne.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement