Konfirmation steder

Få et overblik over de perfekte konfirmation steder

Skal du finde det perfekte konfirmationssted til den store dag? Du kan via filtreringen nedenfor få et overblik over de konfirmationssteder, som kan opfylde dine ønsker. Du har også mulighed for at udfylde tilbudsformularen, hvor vi sikrer dig op til 3 tilbud, fra de konfirmationssteder, som kan efterleve dine krav på bedste vis.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte konfirmationssteder i København

Udvalgte konfirmationssteder i Århus

Udvalgte konfirmation steder i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til dit konfirmation sted

Udfyld formularen med de krav, du kunne have, til dit konfirmation sted. Det kunne f.eks. være størrelsen på stedet, ønsker til menuen eller konfirmationsstedets omgivelser mv.

Vi finder de bedste konfirmationssteder til dig

Vi matcher din forespørgsel med de 3 konfirmationssteder, som bedst kan opfylde dine ønsker.

De kontakter dig med deres bud på din konfirmation

Herefter vil du modtage op til 3 tilbud, fra de konfirmation steder, som kan efterleve dine krav, og dernæst vælger du selv, om et af tilbuddene giver mening, at gå videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser før valg af konfirmationssted

Hvad skal der serveres til din konfirmation?

Mulighederne til serveringen ved din konfirmation er mange. Du kan bl.a. vælge en buffet, hvor dine gæster selv har mulighed for at vælge, hvad de vil have at spise. Ulemperne ved en buffet kan være, at dine gæster ikke er placeret ved bordene på samme tid, da det ikke er alle der spiser i samme tempo, derfor vil der også være en del trafik i lokalet, hvilket kan påvirke hyggen og madroen. En anden mulighed kan være, at du har portionsanretning. En af fordelene ved portionsanret kan være, at du har mulighed for at tilgodese, de af dine gæster, som måske har brug for dette, det kunne bl.a. være veganere, vegetarer eller allergikere.

Har du ønsker til konfirmationsstedets omgivelser?

Det kunne være, at du har nogle specifikke ønsker til, hvilke omgivelser konfirmationen skal holdes i. En mulighed er, at afholde konfirmationen i landlige omgivelser med store åbne marker eller skov. Yderligere er det muligt, at finde konfirmationssteder, som befinder sig inde i byerne, hvis det er at foretrække.

Skal der være plads til underholdningen?

I Danmark er det kutyme, at der ofte er underholdning til konfirmationer, hvilket kan være f.eks. sange, sketchs eller taler. Det er derfor vigtigt, om du kræver noget specielt, at konfirmationsstedet, for at kunne tillade underholdningen. Det kunne bl.a. være udstyr i form af projektor, mikrofon eller højtaler mv. Endvidere kan der være brug for et sceneområde, hvilket du også kan overveje.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer