Kro bryllup

Find det perfekte sted til jeres kro bryllup

De fleste ønsker overnatningsmuligheder til deres bryllup, og her har vi i Danmark nogle rigtig smukke og idylliske kroer. På EventButler får du overblikket over de bedste muligheder for jeres kro bryllup. Du kan anmode de enkelte steder om et tilbud, ved brug af filtreringen herunder. Du kan også bruge vores 3 tilbudsservice, hvor vi matcher dig op med de kroer, som passer bedst til jeres ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte hoteller og kroer til jeres bryllup i København

Udvalgte hoteller og kroer til jeres bryllup i Odense

Udvalgte hoteller og kroer til jeres bryllup i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv det perfekte kro bryllup for jer

Beskriv jeres tanker og drømme om det perfekte kro bryllup, og tag stilling til de resterende felter i vores formular.

Vi finder de bedste kroer ud fra jeres ønsker

Vi læser jeres forespørgsel og kontakter jer, hvis vi har relevante spørgsmål ift., at skulle udvælge de perfekte kroer.

Stederne kontakter jer med deres bud på jeres kro bryllup

De udvalgte kroer kontakter jer med, hvad de kan tilbyde, og du vælger frit om et af buddene giver mening at gå videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser ved et kro bryllup

Hvor stor en del af gæsterne skal man forvente overnatter?

Andelen af gæster, der overnatter til et bryllup afhænger i høj grad af, hvor langt gæsterne har hjem, samt hvordan man forbereder og guider sine gæster før festen. Det kan her være en fordel at informere gæsterne om muligheden for overnatning.

Er det dyrt at afholde et kro bryllup?

Vi oplever ikke et bryllup en kro kræver et større budget end ex. på en restaurant. Man vil helt sikkert kunne holde et billigere bryllup i et telt i haven eller i et forsamlingshus, men her skal man dog være klar til at stå med en masse arbejde, uforudsete udgifter samt koordinering før under og efter brylluppet, hvilket kan medføre, at man ikke slapper af og nyder bryllupsfesten til fulde.

Hvem skal betale for overnatning til et bryllup?

Når der skal bestilles overnatning, skal I dernæst overveje, om det er noget I som par vil betale for, eller om det er noget gæsterne selv skal sørge for. Det er dog meget typisk for bryllupper, at tilbyde overnatningen til gæsterne mod egenbetaling. Oftest er det også muligt, at lave en aftale med kroen, så jeres gæster får et særligt tilbud, såfremt de vil overnatte.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer