Krofest med overnatning Sjælland

Hold krofest med overnatning på Sjælland 

Du kan starte din egen søgning i filtreringen herunder, hvorefter du får et overblik over de steder, som opfylder dine ønsker. Alternativt kan du udfylde vores tilbudsformular og skrive hvad du ønsker dig for din krofest med overnatning, hvorefter vi sender dine forespørgsel ud til de relevante kroer, og finder de tre tilbud på Sjælland, som passer bedst til dine behov og ønsker. 

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til en krofest med overnatning i Sydsjælland

Udvalgte steder til en krofest med overnatning i Midtsjælland

Udvalgte steder til en krofest med overnatning i Nordsjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv forventninger til kroen

Udfyld formularen med dine ønsker og krav til blandt andet dato, budget, antal gæster, omgivelser mv. 

Vi finder de bedste til at klare opgaven

Vi søger markedet igennem og finder de tre steder i dit område, som matcher din forespørgsel bedst muligt.

De kontakter dig med et bud på din krofest

De kontakter dig med deres tilbud, og herefter kan du afgøre hvilket tilbud, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Planlæg din krofest med overnatning på Sjælland 

Hvilken slags fest skal du afholde? 

Om det er et bryllup eller en julefrokost, er ikke nødvendigvis uden betydning, da det kan betyde forskellige ønsker for stedet. Derfor kan man ud fra festens tema overveje stemningen og udsmykningen. Er det et bryllup, der skal afholdes, kan der være ønske om at kroen skal være romantisk med hyggelig belysning. Er det en firmafest, som f.eks. en julefrokost kan der være ønsker for et mere praktisk og rummeligt lokale.

Hvad har jeg brug for til krofesten? 

Kommer der live musik, kan det være man ønsker sig et sceneområde med gode højttalere og mikrofon. Er der måske behov for en bar og et dansegulv, kan dette også have betydning for, hvilken kro der passer til ens krofest på Sjælland. Mad og drikkevarer kan variere meget, både når det gælder kvalitet, pris, menu og om man ønsker severing, buffet eller andet. I forhold til drikkevarer er det forskelligt, om man foretrækker en bar, hvor nogen står og blander og skænker, eller om man har brug for f.eks. vand, øl og vin på bordene.

Hvad er budgettet? 

Alt efter hvad du har brug for af forplejning, kan prisen variere. Der er kroer i forskellige prisklasser. Derudover varierer prisen på de forskellige kroer også meget alt efter, hvordan du ønsker omgivelserne omkring din krofest med overnatning på Sjælland. 

Hvad er der brug for af overnatningsmuligheder? 

Om dine gæster til krofesten kommer med partnere eller om de skal have hver deres værelse, eller måske større værelser, kan også have betydning for, hvilken kro man ønsker. Diverse kroer kan tilbyde forskellige værelser og antal af værelser. Derfor er det godt at finde ud af, hvor mange og hvor store værelser der er behov for til krofesten med overnatning. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer