Kursus med overnatning

Find kursuscenter med overnatning

Skal du afholde et kursus med overnatning, så kan du her på siden få et overblikket over mulige kursussteder. Ved brug af filtreringen nedenfor kan du få et overblik over de kursushoteller i Danmark, som kan leve op til dine krav. Vil du gerne være fri for researcharbejdet, kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de kursussteder, som efterkommer dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til dit kursus med overnatning i København

Udvalgte steder til dit kursus med overnatning nær Århus

Udvalgte steder til dit kursus med overnatning nær Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine krav og ønsker til et kursushotel

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til kursuslokaler. Det kan bl.a. være ønsker til størrelse på lokalerne, forplejning eller omgivelser mv.

Vi finder de kursushoteller, som matcher dit kursus

Vi matcher din forespørgsel med de 3 kursuslokaler, som bedst kan imødekomme dine ønsker.

De kontakter dig med deres bud på afholdelse af dit kursus

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste kursuslokaler, hvorefter du frit kan tage stilling til, om et af buddene er det rigtige til dig.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser før dit kursus med overnatning

Hvor mange skal der være plads til?

Det er en god idé at gøre sig tanker omkring, hvor stort et kursuslokale du har brug for. Det er vigtigt, at kursusstedet, som du vælger, har plads til alle dine deltagere. Desuden er sammensætningen af deltagere også meget vigtig. Såfremt du har inviteret enkelte deltagere, kan det være en god idé at sørge for, at kursusstedet har mulighed for både enkelt- og dobbeltværelser.

Hvad ønsker du dig af omgivelserne og beliggenheden?

Varer kurset over flere dage, kan der være større krav og ønsker for omgivelserne, end hvis kurset blot er et par timer. Varer kurset over flere dage, kan man have ønsker om, at kursuscentret skal ligge i naturskønne omgivelser, så der er gode muligheder for en gåtur, frisk luft og ro omkring sig. Man kan også have nogle praktiske overvejelser i forhold til transporten for deltagerne.

Hvad kræver du af kursuslokalerne?

Du kan med fordel gøre dig nogle tanker om, hvorvidt du har brug for noget, i dit setup til kurset. Baseret på størrelsen af dit kursus, er det muligt, at du har brug for noget udstyr, hvilket f.eks. kunne være projektor, højtaler, sceneområde mv. Yderligere er det værd at overveje, om du har brug for flere lokaler, såfremt I måske skal brydes op i nogle mindre grupper.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer