Eventbutler logo

Find og book kursus- og konferencesteder

Hos EventButler kan du søge blandt mere end 600 steder

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til dit kursus eller konference

Beskriv kort dine ønsker til dit ideelle kursus - og konferencested. Det kan eksempelvis være antal af gæster, forplejning, faciliteter eller lignende.

Vi finder kun de bedste kursus- og konferencesteder

Ud fra dine ønsker matcher vi dig med de bedste kursus- og konferencesteder i et område nær dig, så du finder det helt rette sted.

Du kontaktes med deres bud på kursus- og konferencesteder

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på kursus-og konferencesteder. Så er det op til dig, hvem der skal afholde dit arrangement.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om kursus- og konferencesteder

Forplejning spiller typisk en væsentlig rolle til en konference. De fleste konferencesteder kan tilbyde forplejning til dit arrangement i form af eksempelvis forplejningspakker eller sammensatte anretninger. Under forplejningspakker finder du en pakkeløsning, der passer til enhver konference uanset varigheden og formål. Ønsker du selv at planlægge forplejning? I det tilfælde er det oplagt at leje et lokale uden forplejning. Her har du mulighed for at vælge lige præcis den restaurant, café eller cateringservice som kan skræddersy den menu du foretrækker. 

Der kan være særlige krav til faciliteter som skal være opfyldt for at sikre at arrangementet forløber gnidningsfrit. Afhængig af de aktiviteter der skal foregå, kan det være bekvemt, hvis der er adgang til flere lokaler på stedet f.eks. hvis forsamling skal inddeles i grupper undervejs. På en konferencecenter, er det som regel muligt at booke fleksible lokaler, som kan opstilles efter dine ønsker. Planlægger du en uformel og afslappet konference? Så kan det måske være relevant at finde et sted med adgang til loungebar eller en hyggelig restaurant for dig og dine gæster, når kurset er ovre. 

Hvis arrangementet afholdes et sted, der er langt fra der hvor gæsterne kommer fra, kan det være belejligt med en overnatningsmulighed på stedet. På de fleste konferencesteder, kan arrangement og overnatning foregå under samme tag. Det giver gæsterne ro til at fordybe sig i indholdet uden at skulle bekymre sig om de praktiske udfordringer der kan være forbundet med at finde og transportere sig til et hotel i nærheden.

Uanset om du er på udkig efter konferencesteder i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, er der stort udvalg af steder, der kan imødekomme dine ønsker. Du kan overveje om arrangementet skal foregå i en af de store byer eller i landlige omgivelser. Fordelen ved at afholde kurset eller konferencen i en by, er at det ofte er nærliggende for flere af gæsterne. Vælger man et sted uden for byen, er som regel et større udvalg af naturprægede områder. 

Det kan være fordelagtigt at overveje, hvilken type miljø der er mest passende for det kursus eller den konference, man ønsker at afholde. For kortere kurser kan praktiske faktorer som beliggenhed i byen være vigtigere end områdets omgivelser. Når konferencen strækker sig over flere dage, kan det være hensigtsmæssigt at vælge en placering med naturskønne omgivelser, så deltagerne kan nyde frie øjeblikke i naturen i forbindelse med konferencen.

Hos EventButler finder du det rette kursus- og konferencested

EventButler er Danmarks største formidler af kursus- og konferencesteder, og vi kan derfor give dig et overblik over mulige kursus- og konferencesteder landet over. Du kan her på siden udforske de mulige kursus- og konferencesteder på egen hånd i oversigten

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement