Kursus og konferencesteder

Find kursus- og konferencesteder

EventButler er Danmarks største formidler af kursus- og konferencesteder, og vi kan derfor give dig et overblik over mulige kursus- og konferencesteder landet over. Du kan her på siden udforske de mulige kursus- og konferencesteder på egen hånd. Såfremt du ønsker vores hjælp, kan du anmode om 3 uforpligtende tilbud – så finder vi de bedste steder, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte kursus- og konferencesteder i Århus

Udvalgte kursus- og konferencesteder i Odense

Udvalgte kursus- og konferencesteder i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til dit kursus eller konference

Beskriv kort dine ønsker til dit ideelle kursus – og konferencested. Det kan eksempelvis være antal af gæster, forplejning, faciliteter eller lignende.

Vi finder kun de bedste kursus- og konferencesteder

Ud fra dine ønsker matcher vi dig med de bedste kursus- og konferencesteder i et område nær dig, så du finder det helt rette sted.

Du kontaktes med deres bud på kursus- og konferencesteder

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på kursus-og konferencesteder. Så er det op til dig, hvem der skal afholde dit arrangement.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Find det rette kursus- og konferencested

Hvilke rammer skal arrangementet have?

Uanset om du er på udkig efter kursus- og konferencesteder i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, er der mange mulige steder, som kan imødekomme dine ønsker. EventButler kan tilbyde dig kursus- og konferencesteder enten nær skov og natur, nær centrum eller et helt tredje sted efter dit ønske. Såfremt du ønsker et kursus- og konferencested nær skovområdet, kan du eksempelvis vælge en kro, et badehotel eller et konferencecenter. Ønsker du derimod et kursus- og konferencested med kort afstand til centrum, kan du afholde dit arrangement på en større restaurant eller på et hotel centralt i den indre by. Har du yderligere ønsker til rammerne for dit kursus og konferencested, vil du med EventButler kunne lave en filtreret søgning, hvor du får de bedste overblik.

Har du behov for forplejning?

Såfremt du har behov for forplejning til dit arrangement, findes der flere muligheder dertil. De fleste kursus- og konferencesteder kan tilbyde forplejning til dit arrangement i form af eksempelvis mødepakker eller sammensatte anretninger. Under mødepakker finder du en pakkeløsning, der passer til ethvert møde uanset varigheden og formålet. Derudover er der mulighed for sammensatte anretninger fra eksempelvis en restaurant, café eller cateringfirma, såfremt du ønsker dette. Her kan stederne tilbyde dig et udvalg af sammensatte menuer, som du kan vælge mellem, eller du kan i samarbejde med det pågældende sted få skræddersyet en menu efter dine ønsker.

Har du særlige ønsker til faciliteterne?

Måske kræver dit arrangement nogle særlige faciliteter. Det kan være, du skal holde et længerevarende kursus eller konference, som kræver adgang til flere lokaler på samme tid eller særlige faciliteter i rummet. Hertil kan du vælge et kursuscenter, som typisk har fleksible lokaler, som kan indstilles efter dine ønsker. Måske skal du derimod holde et uformelt og afslappet kursus, hvor der skal være adgang til en loungebar eller en hyggelig restaurant for dig og dine gæster, når kurset er ovre. Du kan også have brug for et større tomt areal, i så fald du har arrangeret teambuilding øvelser, en workshop, et foredrag eller lignende. Disse forskellige behov vil give god mening at nævne, når du tager dialog til de forskellige steder.

Skal der være overnatningsmuligheder?

Såfremt dit arrangement skal afholdes et fjerntliggende sted eller har du planlagt et længerevarende arrangement, kan det være belejligt for dine gæster, hvis der er mulighed for overnatning, så de ikke skal forlade arrangementet udelukkende for en seng. Hertil kan du vælge et kursus og konferencested, som kan tilbyde overnatningsmuligheder på stedet, eller du kan arrangere en overnatning på eksempelvis en nærliggende kro eller hotel. Det er dog en god idé at informere deltagerne om overnatningsmulighederne for dem.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer