Find kursuslokaler på Fyn

Få det største overblik over steder med kursuslokaler på Fyn og se deres prispakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv hvordan du ønsker dit kursus afviklet

Lav en forespørgsel med de præferencer og krav du har til de kursuscentre på Fyn, som skal byde ind på dit kursus. 

Vi finder de bedste på Fyn til netop dit kursus

Vi gennemsøger markedet, og finde de tre kursuscentre på Fyn, som vil matche dine behov bedst muligt.

Du modtager dine tilbud fra de udvalgte kursuscentre

Du bliver via mail eller telefon direkte kontaktet af de udvalgte kursussteder, hvorefter du forhåbentligt kan tage en valg om, hvor dit kursus skal afholdes.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om kursuslokaler på Fyn

Hvis et kursus foregår over flere dage, kan det være relevant med kursuscenter, hvor kursisterne har mulighed for at overnatte. Her på EventButler tilbyder de fleste kursuscentre overnatning. Klik her og se hvilke kursuscentre på Fyn hvor kursus og overnatning kan foregå samme sted.

Der er bredt vifte af muligheder, når det kommer til aktiviteter et kursus kan kombineres med Fyn. Skal dit kursus kombineres med en oplevelse i naturen? Tag f.eks. en eftermiddagsudflugt til til Odense Zoo, hvor gæsterne kan komme helt tæt på nogle af verdens mest eksotiske dyr.

Hvor store kursuslokaler man har brug for, afhænger naturligt af hvor mange kursister, der skal deltage. Har i særlige pladskrav til øvelser eller demonstrationer, skal dette også tages med i betragtningen, når du skal vælge jeres kursuslokaler. Indtast i toppen af siden antallet af kursister, som du forventer deltager i kurset, og få vist de kursuscentre der bedst kan imødekomme dine krav til pladskapacitet.

Varer kurset over flere dage, kan der være større krav og ønsker for omgivelserne, end hvis kurset blot er et par timer. Varer kurset over flere dage, kan man have ønske om, at kursuscentret skal ligge i naturskønne omgivelser, så der er gode muligheder for en gåtur, frisk luft og ro omkring sig. Man kan også have nogle praktiske overvejelser i forhold til let tilgængelighed af offentlig transport.

Forplejning har en stor indflydelse på deltagernes samlede oplevelse af et kursus. Derfor tilbyder kursusstederne på denne platform forplejningspakker, der passer til længden af kurset. Gå ikke glip af muligheden for at udforske de mange spændende og lækre muligheder på kursuscentrenes sider. 

Udforsk de bedste konferencecentre på Fyn

Om du søger et kursuscenter i nord, syd, øst eller vest-Fyn, så kan du med EventButler få det store overblik og læse om de forskellige kursussteder. Du kan bruge vores søgemuligheder i oversigten, som hurtigt vil vise dig de bedste kursuscentre på Fyn, og hvor du kan læse mere om stederne samt anmode om et tilbud fra dem. Vi kan også hjælpe med at indhente tilbud til dig, hvis du udfylder vores tilbudsformular med en beskrivelse af dine ønsker og krav til kursusstedet. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement