Kursuscenter og kursuslokaler Fyn

Find kursuslokaler på Fyn

Om du søger et kursuscenter i nord, syd, øst eller vest-Fyn, så kan du med EventButler få det store overblik og læse om de forskellige kursussteder. Du kan bruge vores søgemuligheder nedenfor, som hurtigt vil vise dig de bedste kursuscentre på Fyn, og hvor du kan læse mere om stederne samt anmode om et tilbud fra dem. Vi kan også hjælpe med at indhente tilbud til dig, hvis du udfylder vores tilbudsformular med en beskrivelse af dine ønsker og krav til kursusstedet.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte kursuscentre og kursussteder på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv hvordan du ønsker dit kursus afviklet

Lav en forespørgsel med de præferencer og krav du har til de kursuscentre på Fyn, som skal byde ind på dit kursus. 

Vi finder de bedste på Fyn til netop dit kursus

Vi gennemsøger markedet, og finde de tre kursuscentre på Fyn, som vil matche dine behov bedst muligt.

Du modtager dine tilbud fra de udvalgte kursuscentre

Du bliver via mail eller telefon direkte kontaktet af de udvalgte kursussteder, hvorefter du forhåbentligt kan tage en valg om, hvor dit kursus skal afholdes.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af kursuslokaler på Fyn

Hvor store kursuslokaler har du brug for?

Hvor store kursuslokaler man har brug for, afhænger naturligt af hvor mange kursister, der skal deltage, og hvor mange spor der evt. skal være under kurset. Har i særlige pladskrav til øvelser eller demonstrationer, skal dette også tages med i betragtningen, når du skal vælge jeres kursuslokaler.

Hvad ønsker du dig af omgivelserne og beliggenheden på Fyn?

Varer kurset over flere dage, kan der være større krav og ønsker for omgivelserne, end hvis kurset blot er et par timer. Varer kurset over flere dage, kan man have ønske om, at kursuscentret skal ligge i naturskønne omgivelser, så der er gode muligheder for en gåtur, frisk luft og ro omkring sig. Man kan også have nogle praktiske overvejelser i forhold til let tilgængelighed af offentlig transport.

Skal der tilbydes overnatning til kursisterne?

Varer kurset over flere dage, kan man vælge at tilbyde kursisterne overnatning. Det er dog ikke alle kursuscentre, som tilbyder sengepladser og overnatningsmuligheder. Her kan det give mening at lave en aftale med et hotel i nærheden, som man kan henvise kursisterne til.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer