Eventbutler logo

Find det perfekte kursuscenter i Østjylland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til dit kursus

Indsend tilbudsformularen med en beskrivelse af dine ønsker til et kursuscenter i Østjylland. Det kan være ønsker til omgivelser, forplejning, antal rum mv.

Vi finder de bedste kursuscentre i Østjylland

Vi matcher din forespørgsel med de 3 kursuscentre i Østjylland, som bedst kan opfylde dine ønsker.

De kontakter dig med deres bud på afholdelsen af dit kursus

Slutteligt modtager du op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste kursuscentre i Østjylland, hvorefter du frit kan vælge ét af tilbuddene, såfremt de lever op til dine forventninger.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af kursuscenter i Østjylland

Halvdagskursus

En af de kursuspakker, som du har mulighed for at vælge er en halvdagspakke. Et halvdags kursus vil typisk beløbe sig fra tidspunktet 9-13. Ofte har du muligheden for at vælge, om du vil have frokost med i denne pakke, dog kan du også overveje, om dette er noget dine deltagere selv skal stå for. Slutteligt er det vigtigt for dig at overveje, om der skal være forplejning under kurset, hvor I har mulighed for lidt mad og drikke i pausen.

Heldagskursus

Såfremt du skal holde et længere kursus, kan du overveje at vælge et heldags kursus. Et heldagskursus afholdes typisk i tidsrummet 9 - 17. Denne kursuspakke inkluderer typisk drikkevarer hvortil du har mulighed for, at starte mødet ud med morgenmad efterfulgt af frokost og dernæst afslutte med en lille snack. Det er også muligt for dig, at afslutte med en middag, såfremt du ønsker dette. Dette kunne f.eks. være gennem en buffet.

Skal der tilbydes overnatning?

Til et længerevarende kursus kan du med fordel overveje, om dine deltagere skal tilbydes overnatning. Såfremt du ønsker at tilbyde overnatning, er det vigtigt at du har et overblik, over de deltagere som kommer. Det er vigtigt at vide hvor mange der deltager, så du har en mulighed for, at finde et kursuscenter i Østjylland, som har mulighed for at rumme jer alle. Slutteligt kan det være relevant for dig at vide, om dine deltagere primært vil have brug for, at der tilbydes enkelt- eller dobbeltværelser.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement