Eventbutler logo

Find og book kursuscenter på Sjælland

Hos EventButler får du det største overblik over kursuscentre

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine forventninger til et kursuscenter

Giv en kort beskrivelse af dine ønsker til dit kursuscenter på Sjælland. Det kan f.eks. være antal deltagende, forplejning, faciliteter og lign. 

Vi finder de bedste kursuscentre til dig

På baggrund af din beskrivelse matcher vi dig med de bedste kursuscentre på Sjælland, så du finder det helt rette sted. 

Du kontaktes med dit bedste tilbud

Du kontaktes med op til tre udvalgte kursuscentre på Sjælland med deres bedste bud på jeres kursus på Sjælland. Nu er det helt op til dig, om der er et tilbud du ønsker at tage imod. 

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

FAQ om kursuscentre på Sjælland

Prisen på et kursus varierer i høj grad afhængig af, om der skal tilbydes forplejning, placering og kursets varighed. For et heldagskursus med fuld forplejning spænder prisen per kuvert typisk imellem 800 kr. og 1200 kr. 

Forplejning har ofte stor betydning for gæsternes helhedsoplevelse af kurset, det er derfor en god idé at gøre dig nogle overvejelser om, hvad menuen skal bestå af. Er der tale om et kortere arrangement, kan med fordel vælge en let anretning såsom tapas eller receptionsmenu, som består af mange små anretninger. Hvis kurset er et længerevarende arrangement, kan du overveje om der skal være buffet eller portionsanretninger i forbindelse med måltiderne. 

Uanset om kurset skal foregå i en af de større byer eller i mere landlige omgivelser, kan du finde et kursuscenter på EventButler. Mange foretrækker et kursuscenter der er let tilgængeligt for kursisterne, i omgivelser der har sammenhæng med kursets aktiviteter. Måske der er planlagt udendørsaktiviteter? I så fald giver det god mening, hvis der på kursuscentret er adgang til et større grønt areal. Forventer du, at mange gæster vælger at ankomme med offentlig transport, kan det være bekvemt for kursisterne, hvis kursuscentret er lokaliseret i centrum af en de større byer som f.eks. København

Hvilke faciliteter der er behov for, afhænger af hvad der skal foregå på selve kurset. Mange af kursuscentre du finder på platformen, har et bredt sortiment af faciliteter og udstyr. De fleste kursuscentre har fleksible rum, som kan indrettes til forskellige formål igennem opstilling af borde, stole, scene og teknisk udstyr. Vi kan anbefale at besøge kursuscentrenes side på EventButler, hvor du få oplyst hvilke faciliteter der er på det enkelte kursussted. 

Med EventButler er det nemt at finde et kursuscenter på Sjælland

Er du ved at planlægge et kursus, men mangler at finde de optimale rammer til formålet? Med EventButler får du et bredt overblik over kursusfaciliteter på Sjælland. Start din søgning i oversigten hvor du på egen hånd kan udforske de mange muligheder. Har du svært ved at finde det rette sted i oversigten? Send en beskrivelse af dit ideelle kursuscenter på Sjælland i tilbudsformularen og modtag op til tre uforpligtende tilbud. 

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement