Eventbutler logo

Find og book kursuscenter på Sjælland

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dit kursus

Beskriv kort dine ønsker til dit kursuscenter på Sjælland. Det kan eksempelvis være antal deltagende, forplejning, faciliteter eller lignende.

Vi finder de bedste kursuscentre på Sjælland

Baseret på dine ønsker matcher vi dig med de bedste kursussteder eller kursuscentre på Sjælland, så du finder det helt rette sted.

De kontakter dig med deres bedste bud

Du kontaktes af de 3 udvalgte kursuscentre på Sjælland med deres bedste bud på jeres kursus på Sjælland. Herefter er det op til dig, hvilket tilbud du tager imod.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af kursuscenter på Sjælland

Kursets varighed

For at finde det rette kursuscenter på Sjælland, skal du helst være klar over, hvor længe jeres arrangement skal strække sig over. Det kan være, at det kun strækker sig over et par timer af formiddagen, og det derfor ikke er nødvendigt at booke stedet for en hel dag. Måske strækker arrangementet sig i stedet over en hel dag eller en hel weekend. Såfremt der er tale om en weekends arrangement, er det værd at overveje, hvorvidt der skal være mulighed for overnatning for dig og dine gæster.

Faciliteter på kursuscentret

Ønsker til faciliteterne afhænger selvfølgelig af, hvilken form for arrangement, der er tale om. Uanset om der skal afholdes et kursus, et foredrag, en workshop, en konference, et møde eller lignende, så er der muligheder for ethvert arrangement. De fleste kursuscentre tilbyder nemlig fleksible rum, som nemt kan indrettes til mange forskellige formål gennem forskellige opstillinger af borde, stole, scene eller teknisk udstyr. Derudover er det også vigtigt at overveje, hvor mange deltagere kursuscentret skal kunne rumme og hvor mange lokaler, du har brug for i løbet af arrangementet. Måske har du brug for et lokale til foredrag, et lokale til spisning og et lokale til fællesaktiviteter.

Forplejning på kursuscentret

Kursuscentre kan også tilbyde forplejning til arrangementet. Hertil kan du gøre dig nogle overvejelser om, hvad menuen skal bestå af. Er det et kort arrangement, kan du med fordel vælge en let anretning såsom tapas eller receptionsmenu, som består af mange små anretninger efter eget valg. Er der derimod tale om et længerevarende arrangement, eventuelt med overnatning, kan du overveje, om der skal være en større buffet eller flere portionsanretninger i løbet af dagen og morgenen efter.

Særlige ønsker til lokaliteten for kursusstedet

Har du nogle særlige ønsker til kursuscentrets lokalitet? Måske har du planlagt nogle udendørs aktiviteter for dine deltagere, eller måske ønsker du nogle behagelige og smukke naturomgivelser. Hertil kunne et kursuscenter med adgang til grønne områder være at foretrække. Hvis du i stedet foretrækker, at kursuscentret ligger et sted med let tilgængelighed via de offentlige transportmuligheder, kan det anbefales at vælge et kursuscenter, som befinder sig nær centrum af den pågældende by.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement