Kursuscenter

Find dit kursuscenter 

Skal du finde et kursuscenter så få her overblikket samt mulighed for at indhente tilbud fra de forskellige kursuscentre. Du kan vælge at benytte dig af vores søgefunktion nedenfor. Her kan du læse om de forskellige muligheder samt kontakte de respektive kursuscentre.  Du kan også lade os gøre research-arbejdet for dig ved at udfylde vores formular, hvorefter du vil modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte kursuscentre i København

Udvalgte kursuscentre i Århus

Udvalgte kursuscentre i trekantsområdet og på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv din ønsker til et kursuscenter

Beskriv hvad du ønsker af kursuscentret, og hvilke rammer og omgivelser du gerne ønsker stedet tilbyder.

Vi finder de bedste kursussteder

Vi kigger markedet igennem for steder, som passer din beskrivelse, og finder op til tre, der ønsker at give dig et bud på dit kursus.

Du modtager dine tilbud

Efter blot et par dage bliver du kontaktet af de 3 bedst matchende kursuscentre, som vil give dig deres tilbud.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser ved et kursuscenter 

Hvad ønsker jeg af kursuscentret? 

Der er meget forskel på præferencer, når man skal bruge et kursuscenter. Er der behov for tavler, muligheder for powerpointpræsentation, mad og drikke, udendørsarealer, bestemt størrelse på lokaler eller andre specifikke ønsker, kan det være væsentlig at have med i beskrivelsen for kursuscentret. 

Hvilken lokation giver bedst mening? 

Alt efter hvor i landet du ønsker kursuscentret skal afholdes, kan refleksioner omkring lokationen være en en god overvejelse. Skal man nemt kunne komme til en midtby, vil det være en fordel enten at have forskellige transportmuligheder eller at kursuscenteret ligger i byen. Foretrækker man god plads og luft og måske mulighed for udendørs aktivitet, kan man overveje et kursuscenter som er lidt længere ude fra byområde. 

Hvilke faciliteter skal der være knyttet til kursuscentret? 

Er der fx udenlandsrejsende, handicappede, eller lidt ældre personer, kan forskellige faciliteter være væsentlige at reflektere over. Fx om det skal ligge nær en lufthavn, eller offentlig transportmuligheder direkte til og fra kursuscentret. Behovet for handicappladser og elevator, kan også tænkes ind i overvejelserne. 

Skal der være overnatningsmuligheder tæt på? 

For nogens vedkommende kan det være en fordel, at der er mulighed for overnatning. Måske der skal køres kurser over flere dage, eller der blot er brug for en enkelt overnatning. Det kan ske at kursuscentret ikke tilbyder overnatning og man derfor får brug for at booke fx hotelværelse, hostel eller andre muligheder. Du skal blot skrive dine ønsker, så hjælper vi dig med løsningerne på dine behov. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer