Kursuscenter

Få op til 3 uforpligtende tilbud på et kursuscenter til jeres næste kursus

Vi matcher jer op med 3 samarbejdspartnere, og sikrer dermed, at i finder et kursuscenter af højeste kvalitet og til den bedste pris

nemt henter du tilbud på et kursuscenter

Indsend beskrivelse af
jeres ønskede kursuscenter

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 tilbud
på kursuscentre

I vælger et af de 3 tilbud og holder et fantastisk kursus

Det skal være overskueligt og nemt
at finde et kursuscenter

Det kan godt være en større opgave at navigere rundt I de mange muligheder der er, når man skal finde det helt rigtige kursuscenter til sit arrangement. Hos EventButler matcher vi dig op med op til 3 kursuscentre, som sikrer, at du får de perfekte rammer, der matcher jeres behov. Vores vision er at gøre det nemt og overskueligt for jer at holde et godt arrangement i et lækkert kursuscenter et sted i Danmark. Det er nemt, hurtigt og uforpligtende for jer at modtage op til 3 tilbud på et kursuscenter.

Vores brugere er glade for os

Find et kursuscenter, der matcher jeres ønsker og behov

Kursuscentre I alle størrelser og til alle behov

Vi har mere end 100 aktører fordelt over Danmark, der kan afholde jeres arrangement på et kursuscenter uanset størrelse, lokation og budget. Vi har stor ekspertise med diverse behov, man har, når man søger et kursuscenter. Mange af vores partnere tilbyder også konferencelokaler / kursuslokaler / mødelokaler, et konferencehotel med mulighed for overnatning, konferenceslot eller noget helt fjerde. 

Find det rigtige kursuscenter nemt & uforpligtende

Det er nemt og uforpligtende at modtage op til 3 tilbud på et kursuscenter via EventButler. Visionen er at gøre det nemt for danskerne at finde det rigtige kursuscenter til jeres event. Dette har vi gjort ved at partner op med samtlige kursuscentre i Danmark, og derefter matche dem med dine behov.

Det sparer dig for en masse tid, ved at du ikke behøver at undersøge markedet og ringe til diverse steder og spørge ind til deres muligheder. Det eneste du behøver at gøre, er at udfylde formularen, og vente på at modtage op til 3 tilbud fra de matchende kursuscentre indenfor 72 timer.


Kursuscentre over hele Danmark

Vi har matchet virksomheder op med kursuscentre over hele Danmark, og har været med til at skabe fantastiske arrangementer og events i selv de mindre byer som bl.a. Middelfart, Køge, Vejle, Herning, Nordsjælland og mange flere.

Mulighederne er derfor uendelige, uanset om i ønsker et kursuscenter tæt på de største byer som København, Århus, Odense, Ålborg eller noget helt femte. Vi sikrer, at I finder det helt rigtige kursuscenter, der matcher jeres ønsker. Hos EventButler sætter vi en stor ære i at sikre, at vores brugere modtager tilbud fra op til 3 samarbejdspartnere, som kan tilbyde et kursuscenter, der kan tilfredsstille jeres forventninger til jeres arrangement. Det eneste I behøver at gøre, er at udfylde formularen, vælge et af de tre tilbud og derefter afholde et fantastisk arrangement i jeres valgte kursuscenter.

Find det perfekte kursuscenter i hele Danmark

Fordelene ved at bruge EventButler til at finde et kursuscenter

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til jeres ønskede kursuscenter

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedst mulige
pris og kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af tilbud du får