Eventbutler logo

Find de bedste kursuslokaler i Århus

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til kursuslokalet

Beskriv kort dine ønsker til kursuslokalet i Århus. Det kan eksempelvis være antal gæster, forplejning, faciliteter eller lignende.

Vi finder kun de bedste kursuslokaler i Århus

Udfra dine ønsker matcher vi dig med de bedste kursuslokaler i Århus og omegn, så du finder det rette lokale til dit kursus.

De kontakter dig med deres bedste bud på kursuslokaler

Du kontaktes af 3 udvalgte steder med deres bedste bud på kursuslokaler i Århus. Så er det op til dig, hvilket bud du går videre med.

Få 3 tilbud her

EventButler i tal

20.000+
Brugere, som hver måned besøger EventButler
600+
Samarbejdspartnere fordelt over hele Danmark
4,7
Stjerner på Trustpilot
Sådan fungerer EventButler

Valg af kursuslokale i Århus

Kursuslokalets beliggenhed i Århus

Før du vælger det endelige sted, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser angående kursuslokalets beliggenhed. Foretrækker du et sted, som et let tilgængeligt for alle dine gæster, kan du med fordel vælge et kursuslokale nær centrum af Århus. Denne beliggenhed er særligt bekvemt for dine gæster, såfremt de rejser med de offentlige transportmidler. Såfremt dine gæster er selvkørende kan det være en udfordring for dem at finde parkeringsmuligheder, jo tættere på centrum stedet befinder sig. Hertil kan du tage højde for et kursuslokale som enten har gode parkeringsmuligheder på stedet eller indenfor en rimelig gåafstand. Såfremt du foretrækker et kursuslokale nær eksempelvis motorvejen eller et naturområde, kan du med fordel også tage højde for transportmulighederne dertil.

Forplejning under kurset

Såfremt du ønsker forplejning til dit kursus, tilbyder de fleste kursuslokaler i Århus kursuspakker dertil. Der findes flere varianter af disse kursuspakker, som tager udgangspunkt i kursets varighed eller dine præferencer. Skal der afholdes et kortvarigt kursus kan du eksempelvis tilvælge en halvdagspakke, som typisk inkluderer vand, kaffe, frugt og frokost eller du kan vælge den helt simple pakkeløsning med kaffe, vand og frugt. Skal der derimod afholdes et længerevarende kursus kan du eksempelvis tilvælge en heldagspakke, som typisk inkluderer kaffe, vand, frugt, frokost og middag. Såfremt du har nogle særlige ønsker til pakkens indhold, kan dette aftales nærmere med det udvalgte sted.

Særlige faciliteter i kursuslokalet

Du kan med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvorvidt du har brug for nogle særlige faciliteter til kursuslokalet. Det kan være du skal holde et foredrag og derfor har brug for en scene, en projekter eller en mikrofon. Eller måske har du arrangeret nogle særlige aktiviteter for dine gæster og har derfor brug for en særlig bordopstilling. De fleste kursuslokaler består af fleksible rum, som hurtigt og nemt kan omrokeres efter dine ønsker, så du får det helt rigtige rammer til dit kursus. Du kan med fordel også overveje, hvor mange personer kursuslokalet skal kunne rumme, og hvorvidt du måske har brug for mere end ét lokale.

Kursuscenter i Århus

Såfremt du skal afholde et større kursus og derfor har brug for adgang til flere lokaler, kan du overveje et kursuscenter fremfor et mindre hotel eller restaurant med et kursuslokale i Århus. Det kan være du skal afholde et kursus, som består af flere arrangementer - eksempelvis en workshop, fællesspisning og fælles aktiviteter. Hertil kan du med fordel vælge et kursuscenter, hvor du har alle arrangementerne samlet på samme sted, hvor du og dine gæster frit kan færdes mellem de forskellige rum.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement