Kursuslokaler

Find de bedste kursuslokaler og kursussteder

Hos EventButler giver vi overblik over markedet for kursussteder og kursuslokaler. Du kan benytte filtreringen herunder, som kan vise en oversigt de kursuslokaler, der matcher din behov. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvor du beskriver hvilke behov, du har til et kursuslokale. Herefter henter vi 3 tilbud, som passer på dine behov.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte kursuslokaler i København

Udvalgte kursuslokaler i Århus

Udvalgte kursuslokaler i trekantsområdet og på Fyn

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit kursus og forventninger til kursuslokalet

Udfyld vores tilbudsformular med en beskrivelse af dit kursus samt de krav du har til kursusstedet.

Vi finder de bedste kursussteder

Vi undersøger markedet og finde de kursussteder, som tilbyder de kursuslokaler og faciliteter, der passer til din beskrivelse.

Du modtager tilbud fra de udvalgte steder

Herefter vil du modtage tilbud fra de udvalgte steder, hvorefter du frit vælger, hvilket af tilbuddene, du ønsker at takke ja til.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Gode overvejelser inden du søger kursuslokaler

Hvor stort et kursuslokale har jeg brug for? 

Det er meget forskelligt, hvad der er brug for, når man søger efter kursuslokaler. Nogle kurser foregår udelukkende siddende, hvor der mest af alt er brug for gode sidde -og bordpladser. Til andre kurser er aktivitetsniveauet højere, hvortil der også er behov for mere gulvplads. Derudover har selve deltagerantallet naturligvis også en betydning for, hvor stort et kursuslokale der er brug for. 

Skal der tilbydes forplejning under kurset? 

Ofte afhænger forplejning af, hvor længe gæsterne skal deltage til kurset. Er det fx et kursus fra 10.00 – 14.00, kan det være fornuftigt at kunne tilbyde kursisterne noget frokost undervejs. Diverse hoteller, kroer og kursuscentre har ofte en restaurant eller anden madordning tilknyttet, hvor kursisterne kan få noget frokost. Derudover er der også muligheder for catering og mad ud af huset, som man også kan overveje.

Hvad skal der være til rådighed i kursuslokalet? 

Mange kursussteder har både sceneområde, højtalere, mikrofoner, projektor og meget mere. Om du er mange eller få til kurset, kan behovene her være meget forskellige. Til et kursus med mange kursister kan det være behageligt for den, som afholder kurset, at der er mikrofon og højttalere. På den måde er man sikker på, at alle kan høre taleren ordentligt. Til andre kurser er det måske vigtigere, at der kan blive vist noget på en projektor. Derfor er det væsentlig at overveje, hvad man har brug for af redskaber i det kursuslokale du efterspørger. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer