Eventbutler logo

Find stedet til dit kursusophold

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til dit kursusophold

Beskriv kort dine ønsker til kursusopholdet. Det kan eksempelvis være antal af gæster, ønsker til forplejning, faciliteter eller lignende.

Vi finder kun de bedste steder til dig

Udfra dine ønsker finder vi de bedste steder til dit kursusophold, så du finder det helt rette sted for dig og dine kursister.

De kontakter dig med deres bedste bud på dit kursusophold

Herefter kontaktes du af 3 udvalgte steder med hver deres bud på et kursusophold. Hvilket bud du går videre med, er op til dig.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Før du vælger stedet til dit kursusophold

Hvilke omgivelser skal kursusstedet tilbyde?

Hos EventButler kan vi tilbyde kursussteder fordelt ud over hele landet, så du kan finde det perfekte sted til dit kursusophold. Har du planlagt et kursusophold som eksempelvis indeholder udendørsaktiviteter, kan du finde et kursussted tæt på naturen. Derved får I et stort udendørsareal, hvor der er rig mulighed for at udføre diverse aktiviteter inde i skoven eller på et større græsareal. Har du derimod planlagt et kursusophold, som kræver at I befinder jer tæt placeret på centrum, kan du eksempelvis afholde dit kursusophold på et hotel, hvor du har overnatningsmuligheder, såfremt dette vil være nødvendigt for dine kursister.

Hvilken forplejning skal der være?

Ønsker du forplejning til dit kursusophold, tilbyder kursusstederne typisk flere muligheder dertil i form af diverse kursus- og mødepakker. Hos de enkelte steder finder du typisk et større udvalg af mødepakker, som egner sig til ethvert kursus uanset varigheden og formålet. Du kan eksempelvis tilvælge en halvdagspakke, såfremt der er tale om et kortere kursus eller en heldagspakke, såfremt der er tale om et længere kursus. Derudover kan du byde dine gæster på en 3-retters menu, hvis du ønsker at runde kurset af med en fælles middag, hvor man får mulighed for at netværke og diskutere kursets indhold.

Er der behov for særlige faciliteter?

Hvis du har planlagt flere aktiviteter under dit kursusophold, kan du via EventButler finde kursussteder med fleksible rum, som hurtigt og nemt kan indrettes efter dine ønsker. Det kan eksempelvis være du skal holde et oplæg i et lokale, workshop i et andet og spisning i et tredje. Det kan være du har planlagt et kursusophold, som også har til formål at styrke sammenholdet og relationerne mellem dine deltagere. Hertil kan du eksempelvis have brug for nogle særlige aktivitetsredskaber til at udføre de planlagte teambuilding aktiviteter. Om aftenen kunne det evt. være hyggeligt at mødes til en hyggelig aften i jeres private barlounge.

Skal dit kursusophold være noget helt særligt?

Såfremt dit kursusophold skal være noget helt særligt, kan du planlægge nogle anderledes aktiviteter for dine deltagere. Består dine deltagere af personer, som er vant til at tilbringe tid med hinanden, kan du arrangere nogle aktiviteter, der har til formål at styrke deres samarbejde og relation med hinanden. Du kan eksempelvis arrangere en skattejagt ude i skoven eller byen, en spilleaften hvor deltagerne i hold dyster mod hinanden eller andre selskabslege og aktiviteter, hvor dine deltager får mulighed for at komme tættere på hinanden på en mere intim facon.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement