Mad til barnedåb

Find mad til din barnedåb

Skal du finde stedet, som skal levere maden til barnedåben? Så kan her lave en filtreret søgning, som giver jer en oversigt over de steder, som passer til jeres kriterier. Du kan også indhente op til tre tilbud på maden til jeres barnedåb, som lever op til de krav og ønsker, i har.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mad til din barnedåb i København

Udvalgte steder med mad til din barnedåb i Odense

Udvalgte steder med mad til din barnedåb i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres ønsker til maden

Send os en forespørgsel, hvor I beskriver hvilke ønsker og krav I har til maden til jeres barnedåb.

Vi finder de bedste til jeres catering

Vi gennemgår jeres forespørgsel og finder tre samarbejdspartnere, som møder jeres kriterier på bedste vis.  

De kontakter jer med deres bud på menuen til jeres barnedåb

I løbet af kort tid (få dage) vil I modtage op til tre tilbud fra de udvalgte samarbejdspartnere, som kan levere den mad I ønsker til jeres barnedåb.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser vedrørende mad til barnedåb

Har I nogle særlige ønsker til maden?

Hvis I ønsker buffet, smørrebrød eller andet specifikt bør I beskrive det, så de enkelte steder kan give jer så præcist et tilbud så muligt. Yderligere kan I overveje, om der er nogen med nogle allergier eller andre krav til maden. Det kunne for eksempel være gluten, laktose, vegetar eller vegansk.

Hvad er prisen for mad til en barnedåb?

For at kunne beskrive prisen på mad til en barnedåb er det nemmest at forklare kuvertpriserne. Det samlede beløb kan variere alt efter, hvor mange gæster og kuverter man bestiller. Priserne pr. kuvert spænder mellem 89 kr. til 750 kr. I den lave ende kan der tit og ofte forventes en buffet ud af huset. Vælger man den dyre løsning, vil det ofte være en gourmetanretning med fri drikke og smukke lokaler. Yderligere er det værd at nævne, at kuvertprisen kan være lavere for børn under 12 år.

Ønskes der buffet eller servering?

Ønsker man servering, kan det ofte ende med at være en lidt dyrere løsning, da det tit hænger sammen med et større personale og kræver mere arbejde. Vælger man derimod buffet, kan man ende med at spise på lidt forskellige tidspunkter, da der kan være kø ved buffeten. Med buffet kan man dog vælge præcis det, man hver især ønsker sig, så alle får noget de kan lide. På den måde er der fordele og ulemper ved henholdsvis buffet og servering, som man med fordel kan overveje inden valg af mad til barnedåben. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer