Mad til bryllup

Find og bestil mad til brylluppet

Er du ved at planlægge et bryllup, men har svært ved at finde det helt rigtige bryllupsmenu ud af huset? Du kan hos EventButler finde og sammenligne muligheder. Du kan via filtreringen herunder få et overblik over de steder som kan levere maden til jeres bryllup. Alternativt kan du udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra nøje udvalgte steder.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mad til brylluppet i København

Udvalgte steder med mad til brylluppet i Aarhus

Udvalgte steder med mad til brylluppet i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til menuen

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til maden til jeres bryllup samt, hvad du forventer af evt. levering, betjening mv.

Vi finder de bedste cateringsteder

Vi matcher din forespørgsel med de 3 bedste leverandører af en bryllupsmenu , som kan imødekomme jeres præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på maden til jeres bryllup

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste cateringsteder, hvor du frit kan vælge, om et af dem matcher jeres drømmemenu.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser før valg af mad til et bryllup

Har du ønsker til menuen?

Du har mange muligheder når det kommer til bryllupscatering. Såfremt du leder efter catering i den billigere ende, kan du overveje buffetanretning. Her giver du dine gæster muligheden for at sammensætte deres egen tallerken, og dermed kan alle få en anretning som passer deres smag og appetit. Du kan også overveje en portionsanretning, hvilket vil skabe en mere intim stemning, da der vil være mindre trafik rundt i lokalet. Slutteligt kan du med fordel overveje, om der er nogle gæster som der skal tages et særligt hensyn til. Det kunne f.eks. være allergikere, veganere eller vegetarer mv.

Har du brug for leje af personale?

Det kan være stressende at skulle planlægge et arrangement, specielt såfremt du også skal stå for alt det praktiske på dagen. Du kan derfor med fordel overveje, om du har brug for leje af personale til servering og oprydning. De fleste cateringselskaber tilbyder muligheden for leje af personale til en fast timepris pr. tjener eller kok. Fordelen ved at leje personale kan være, at du i løbet af dit arrangement vil få mere tid til at være samme med dine gæster, og samtidig lægge noget af det store ansvar fra dig, hvilket kan give en mere afslappet dag, så du har mulighed for at nyde denne til fulde.

Udbringning eller afhentning?

De fleste cateringleverandører tilbyder ofte, at de har mulighed for at bringe maden til dig, men du kan også selv afhente den. Fordelen ved udbringning kan være, at du vil have mere tid til dine gæster, da du ikke skal stå for koordineringen af maden før den kommer. Det vil også give dig mulighed for at fokusere på andre ting i planlægningen, som kan have stor indflydelse på dit arrangement. Fordelen ved selv at afhente maden kan være, der ofte vil være en mindre besparelse, da udbringningen ofte kommer med et ekstra gebyr, hvilket du ville undgår ved selv at hente maden.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer