Mad til fest København

Find mad til festen i København

Står du og skal finde stedet som kan levere noget lækkert mad til en fest i København? Du kan via filtreringen nedenfor få et overblik, over de cateringleverandører, som kan bringe maden til din fest. Såfremt du har brug for hjælp eller inspiration, kan du også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan levere mad, der lever op til dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder, som kan levere mad til en fest i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv din ønsker til festmenu

Indsend formularen med en beskrivelse antal kuverter og budget samt, hvad du forventer af maden som leveres til din fest i København.

Vi finder de bedste i København til opgaven

Vi matcher din forespørgsel med de 3 leverandører af mad ud af huset, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på maden til din fest i København

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de leverandører af mad i København, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem imødekommer dine ønsker.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mad til en fest i København

Har du ønsker til menuen?

For at finde den rigtige leverandør af din mad til en fest i København, er det vigtigt at du har gjort dig nogle overvejelser omkring menuen. Valget vil typisk stå mellem en buffet og en portionsanretning. Fordelen ved en buffet er, at dine gæster har selvbestemmelse over, hvad de får at spise og hvor meget. Fordelen ved portionsanretning kan være, at dine gæster bliver siddende ved bordene, hvilket vil kunne give en mere hyggelig og intim stemning.

Har du brug for noget ekstra?

Såfremt du skal afholde et større event, kan du have brug for andet udstyr, hvilke mange cateringkøkkener kan hjælpe dig med. Det kan derfor være vigtigt at forventningsafstemme med leverandøren af din mad til en fest i København. Dette kunne f.eks. være musikanlæg, festtelt eller fadølsanlæg. Du kan også overveje, om du har brug for oppyntning til festen, og i så fald om cateringfirmaet også kan tilbyde dette, om du skal finde en anden leverandør hertil.

Skal maden leveres eller afhentes?

Det findes leverandører af mad til en fest i København, som tilbyder begge dele. Har du særlige ønsker hertil, er det en god ide at gøre sig klart. Her på siden kan du udfylde dette i din filtering af stederne eller tilføje det i din forespørgsel, hvis du ønsker vores hjælp til at indhente tilbud. De fleste steder levere noget udstyr sammen med maden, som de forventer leveret tilbage. Dette kan typisk også blive afhentet mod betaling.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer