Mad til julefrokost

Find den rette leverandør af mad til julefrokosten

Skal du holde julefrokost, og vil du gerne have julemaden leveret udefra? Så Får du her et nemt og overskueligt overblik over de bedste cateringssteder af mad til julefrokosten. Ved at anvende filtreringen herunder, får du en oversigt over de restauranter, cateringfirmaer, hoteller m.m., som kan lave maden til din julefrokost efter dine ønsker. Mangler du inspiration eller ideer, kan vi også finde op til tre tilbud til dig, efter dine ønsker og behov, helt uforpligtende og gratis.  

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte leverandører af mad til julefrokosten i København

Udvalgte leverandører af mad til julefrokosten i Odense

Udvalgte leverandører af mad til julefrokosten i Århus

Modtag 3 tilbud


Beskriv jeres krav til julefrokosten

I din beskrivelser fortæller du hvilke ønsker du har til din julefrokost mad. Det kan være specifikke retter, råvarer du ønsker undladt mv.

Vi finder de bedste til imødekomme jeres mad ønsker

Vi tager et kig på din forespørgsel og udvælger de af cateringsteder i dit område, som møder dine ønsker på bedste vis.

De kontakter dig med bud på jeres julefrokost mad

Du vil i løbet af få dage modtage tre uforpligtende tilbud, hvor du helt frivilligt vælger, om et af tilbuddene har din interesse. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Mad til julefrokost – Gode overvejelser

Er der børn eller særlige hensyn, som bør overvejes?

Hvis der er børn med til julefrokosten, er det værd at nævne, da leverandøren af maden kan tage hensyn til dem. Yderligere bliver det ofte også billigere, da kuvertprisen for børn oftest er lavere end den normale kuvert pris. En anden ting, som er værd at overveje er, om der er gæster med allergier, vegetarer, veganer eller en anden form for hensyn, der bør tages. Sidst men ikke mindst, kan det også være en god ide at overveje om du ønsker natmad til julefrokosten.  

Hvilke drikkevarer til en julefrokost?

Der er meget variation angående drikkevarer til en julefrokost. Nogle vælger vin, øl og vand ad libitum, andre vælger fri bar med drinks, andre vælger øl, snaps og vand. Du kan vælge om det skal være nogle drikkevarer, som komplimenterer jeres mad. De fleste vælger selv at stå for disse indkøb, når de bestiller mad ude fra. Flere steder tilbyder dog også skarpe priser på men øl eller vinmenu, som matcher selve menuen.

Hvad koster mad til julefrokost? 

Alt efter hvilket prisleje maden ligger på, er forventningsniveauet naturligvis forskelligt. Kuvertpriserne spender fra 89 kr. og helt op til 750 kr. I den billige ende er den klassiske julefrokost buffet, hvorimod den dyre ende byder på gastronomiske nyfortolkninger af den klassiske julemad inkl. kok og betjening. Prisen kan også variere, alt efter antal kuverter. For eksempel kan nogle af priserne være højere fordi der er natmad med i kuvertprisen.  Det er derfor værd at undersøge, hvad de forskellige leverandører inkluderer i prisen. 

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer