Mad til konfirmation

Find steder, som leverer mad til din konfirmation 

Hos EventButler er det nemt og hurtigt at få overblik over steder, som tilbyder at levere mad til din konfirmationen. Start din søgning herunder og se stedernes konfirmationsmenuer. Du kan også anmode om 3 tilbud fra steder, som matcher dine ønsker til maden.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder, som levere konfirmationsmad på Sjælland

Udvalgte steder, som kan levere konfirmationsmad på Fyn

Udvalgte steder, som kan levere konfirmationsmad i Jylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker

Beskriv dine ønsker og forventninger af din ønskede mad til en konfirmation. Det kunne f.eks. være om der skal være buffet eller portionsanretning. 

Vi finder de bedste til at hjælpe dig

Vi kontakter dig muligvis med uddybende spørgsmål, så vi bedst muligt kan matche dine behov med vores samarbejdspartnere. 

De kontakter dig med deres bud på din menu

Herefter vil du modtage tre tilbud fra vores samarbejdspartnere og er nu fri til at vælge hvilken retning du ønsker at gå. 

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Find den rigtige mad til konfirmationen? 

Fordele ved portionsanretning

Portionsanretning er en af de muligheder du har, når du skal beslutte maden til din konfirmation. Som oftest indebærer portionsanretning, at dine gæster får serveret 3 retter anrettet og serveret. Fordelene ved denne model er, at dine gæster ofte vil sidde på deres pladser, og derfor vil der også være mindre trafik i lokalet, hvilket vil give madro til alle. Det er dog værd at overveje, om der er nogle gæster der skal tages ekstra hensyn til, dette kunne bl.a. være veganere eller allergikere.

Fordele ved buffetservering

En anden mulighed til din konfirmation, er at få en buffet. En buffet giver god mulighed for, at tilgodese alle ønsker, da det ofte giver et bredt udvalg af forskellige typer kød, samt salater. Fordelene ved at vælge buffetløsningen er at dine gæster har mulighed for, at spise så meget som de kan, da denne ofte vil blive fyldt op igen og igen, og derfor er der altså ingen som må gå sultne hjem. Her er også ekstra mulighed for at tilgodese veganere eller allergikere, uden at det skal være på bekostning af nogle andre.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer