Eventbutler logo

Find mad ud af huset til dit arrangement

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv ønskerne til menuen

Beskriv kort ønskerne til maden. Det kunne evt. være i form af antal kuverter, madønsker, allergener mv. Derudfra matcher vi dig hurtigt med markedets bedste bud, som passer til dine ønsker!

Vi finder den bedste mad ud af huset

Vi kontakter dig i visse tilfælde med opfølgende spørgsmål, som gør det mere sandsynligt, at vi finder de bedste steder, som imødekommer dine behov bedst muligt til mad ud af huset.

De kontakter dig med deres bud på menuen

Endeligt kontaktes du af de tre udvalgte steder med hver deres tilbud, som stemmer overens med dine ønsker. Derefter kan du frit vælge, hvilken retning du ønsker at gå.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejer du mad ud af huset til dit arrangement?

Fordele ved mad ud af huset

Mad ud af huset foretrækkes hos dem, som typisk holder et arrangement i egne rammer, og som ikke selv ønsker at stå med mange timers madlavning. Ved at vælge mad ud af huset fra et køkken nær dig, er du sikker på en spændende menu, hvor der tages højde for dine madønsker, evt. allergener og måden du ønsker dine menu serveret på.

God mad ud af huset fra erfarne kokke

Hos EventButler stræber vi efter at give dig det bedste tilbud på markedet - og det gælder selvfølgelig også, når det drejer sig om maden. Vi samarbejder udelukkende med de bedste restauranter og cateringfirmaer på markedet, som kan levere det bedste mad lavet på de bedste råvarer - og vi kan derfor garantere, at dig og dine gæster får en suveræn aften med masser af frisk og lækkert mad!

Særlige hensyn til dine gæster

De fleste mad ud af huset steder tilbyder hovedsageligt sæsonpræget eller sammensatte menuer og det er derfor værd at overveje, hvorvidt du har nogle specifikke ønsker til menuen. Er der en gæst med allergener? Det er intet problem. Informér os gerne, hvilke allergener, der er tale om, så sørger vi for, at det bliver taget højde for, når maden sammensættes.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement