Mad ud af huset i Horsens

Find og bestil mad ud af huset i Horsens

Står du og mangler leverandøren, der kan tilbyde mad ud af huset i Horsens til dit arrangement? EventButler samarbejder udelukkende med de bedste cateringfirmaer og restauranter på markedet, så du finder den helt rette leverandør nær dig. Udforsk selv de mange muligheder nedenfor, eller anmod om 3 skræddersyede tilbud, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte leverandører af mad ud af huset i Horsens

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til maden

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til dit arrangement samt, hvad du forventer af din mad ud af huset i Horsens.

Vi finder de bedste i Horsens til at levere maden

Vi matcher din forespørgsel med de tre madleverandører, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din mad ud af huset i Horsens

Du vil nu modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de madleverandører i Horsensområdet, hvorefter du frit kan vælge, om et af dem giver mening at give opgaven.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejelser ved valg af Eventbureau

Skal maden bringes ud eller henter du selv?

Når du skal finde mad ud af huset til dit arrangement, så er der nogle enkelte overvejelser, du skal gøre dig. En af disse overvejelser er, om du selv har lyst til at køre ud og hente maden, eller om den skal leveres hjem til dig. Typisk vil der være nogle kroner at spare, såfremt du selv vælger at køre ud og hente maden, omvendt vil du dog have mere tid til at forberede andre facetter af arrangementet, såfremt du vælger at få det leveret til festen.

Skal menuen stå i årstidens tegn?

Når du skal bestemme menuen, er der flere ting, som kan have betydning. Du kan f.eks. ønske, at menuen er baseret på årstidens råvarer. Dette vil give din mad ud af huset et frisk pust. Endvidere kan du overveje, om du har nogle gæster, som har specielle behov, eller skal tilgodeses på andre måder. Dette kunne f.eks. være allergikere, som har bestemte madvarer, de ikke kan tåle. Det kunne også være veganere eller vegetarer, som har en bestem livsstil, som du ønsker at imødekomme.

Har du brug for leje af personale?

Når du skal afholde et arrangement, hvor der er brug for, at du får mad udefra, kan du også overveje, om du måske har brug for personale. Leje af personale er noget, de fleste steder der tilbyder mad ud af huset, kan tilbyde som en ekstra service. Dette kunne f.eks. være tjenere til servering af maden, en kok til at lave maden eller en bartender, som kan servere drinks i løbet af aftenen.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer