Eventbutler logo

Find og bestil mad ud af huset i Kolding

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til maden

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til din mad ud af huset i Kolding samt, hvad du forventer af leverandøren.

Vi finder de bedste leverandører til maden

Vi matcher din forespørgsel med de tre leverandører af mad i Kolding, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på din mad ud af huset i Kolding

Du modtager herefter dine uforpligtende tilbud fra de bedste steder med mad ud af huset i Kolding, og har herefter mulighed for at vælge det tilbud, som matcher dit bedst.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af mad ud af huset i Kolding

Portionsanretning eller buffet?

Typiske anretninger når man snakker mad ud af huset til et arrangement er potionsanretning eller buffet. Ved portionsanretning kan du være helt sikker på, at dine gæster er placeret ved deres borde, på samme tid. Dette vil være med til, at skabe en mere intim stemning, når I nyder maden. Fordelen ved buffet er, at du typisk kan spare en del personale, da opgaverne udelukkende består i opfyldning af buffeten og afrydning. Du sikrer herved også at dine gæster frit kan vælge den mad på tallerkenen som de foretrækker.

Skal maden tilpasses årstiden eller et tema?

Når det kommer til menuen til din fødselsdag, har du måske en holdning til menuens indhold. Det kan være ønske omkring brug af årstidens råvarer eller ønske om en menu tilpasset et bestemt tema. Det kunne være en grillbuffet til en fødselsdag, som ligger om sommeren eller en julebuffet til en fødselsdag i vinterhalvåret.

Skal maden leveres eller afhentes?

Det findes leverandører af mad ud af huset i Kolding, som tilbyder begge dele. Har du særlige ønsker hertil er det en god ide at gøre sig klart. Her på siden kan du udfylde dette i din filtering af stederne eller tilføje det i din forespørgsel, hvis du ønsker vores hjælp til at indhente tilbud. De fleste steder levere noget udstyr sammen med maden, som de forventer leveret tilbage. Dette kan typisk også blive afhentet mod betaling.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtig sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement