Mad ud af huset Odense

Find og bestil mad ud af huset i Odense

Søg herunder og få et overblik over de steder, som kan levere din mad ud af huset i Odense. Du kan også udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi sikrer dig op til 3 tilbud fra de steder, som kan leve op til dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte leverandører af mad ud af huset i Odense

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine ønsker til din mad ud af huset

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til maden til dit arrangement samt, hvad du forventer af leverandøren.

Vi finder de bedste køkkener i Odense

Vi matcher din forespørgsel med de tre leverandører, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit arrangement

Du modtager herefter op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste bud på markedet, hvor du frit kan vælge, om et af dem er det rette match.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Bestilling af mad ud af huset i Odense

Har du nogle særlige ønsker til maden?

Når du skal afholde et arrangement, kan det give god mening for dig at overveje, hvad der skal stå på menuen, når du skal finde et sted der kan levere mad ud af huset. Der er flere ting, du kan overveje, når du skal finde maden til dit arrangement. Det kan f.eks. være en god idé for dig at overveje, om du ønsker en buffet eller portionsanretning. Endvidere kan du også overveje, om der er nogle gæster, som har brug for særlige hensyn. Dette kan f.eks. være allergikere, vegetarer eller veganere.

Udbringning eller afhentning?

Når du skal bestille mad ud af huset i Odense, kan det være en god idé at overveje, om du selv har tid til at køre ud og hente maden, eller om denne skal leveres til dig. Der vil typisk være nogle penge at spare, såfremt du selv kører ud og henter maden, da der typisk er tillæg ved levering. Dog, såfremt du får maden bragt ud, vil du have mere tid til at fokusere på resten af arrangementet, hvilket kan give det mere overskud til modtagelse af gæsterne.

Skal din mad ud af huset være inkl. personale

Der kan være et stort ansvar forbundet med en afholdelse af et arrangement, så hvorfor ikke uddelegere ansvaret og leje personale i forbindelse med din mad ud af huset? Personalet kan sørge for alt lige fra at stå klar med velkomstdrinks, til at servere og til at rydde op efter arrangementet. De fleste madleverandører i Odense tilbyder en pakkeløsning, som både indeholder mad og personale, så du ikke skal tænke på andet end at nyde den lækre mad og det dejlige selskab.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer