Mad ud af huset

Få 3 tilbud på mad ud af huset

Uanset om du ønsker en let buffetanretning eller den helt eksklusive 13 retters gourmet oplevelse, så har vi partnere med de rigtige kompetencer.
Du modtager tilbud fra restauranter, hoteller, kroer eller cateringkøkkener, som matcher dine ønsker.

  • Spar tid
  • Få en fair pris
  • Gratis og uforpligtende service
  • Samarbejdspartnere i hele Danmark

nemt henter du tilbud på mad ud af huset

Indsend en beskrivelse af
jeres ønsker til maden

Tre samarbejdspartnere med
det bedste match udvælges

Du modtager op til 3 unikke tilbud
på mad ud af huset

Du vælger ét af de 3 tilbud, der matcher jeres ønsker bedst

Hvad kan EventButler gøre for dig

Når vi har modtaget din forespørgsel, så har vi typisk brug for dybdegående information for præcist at forstå dine behov. Derfor vil vi i løbet af dagen ringe dig op og stille dig uddybbende spørgsmål, så vi bedst muligt er i stand til at matche dig op med de 3 bedste partnere.

Vores service er helt gratis og uforpligtende og den er med til at sikrer dig den rette pris og kvalitet. Vi samarbejder med restauranter, hoteller, kroer og cateringkøkkener i hele landet, der sikrer dig, at du altid bliver matchet op med de 3 bedste leverandører.

Vores brugere er glade for os

Relevante overvejelser før du bestiller dine tilbud

Hvilken anledning skal i fejre?

Der er mange forskellige anledninger, der kan og skal fejres, og maden til de forskellige anledninger kan variere meget. Vi kan hjælpe jer med leveringen af maden uanset om det er til brylluppet, konfirmationen, barnedåben, firmaarrangementet, konference og lignende. Derfor er det også vigtigt at beskrive det arrangement i skal afholde, så vi – hvis i har brug for det – kan rådgive jer omkring, hvilken type mad, der kunne være lækkert at få serveret.

Hvor mange anretninger ønsker i?

Det er vigtigt at tage højde for, hvor mange anretninger man ønsker. Ligeledes skal man overveje om det skal være buffet- eller portionsanretning.

Måltider og madpræferencer

Beskriv, hvor mange måltider i ønsker i løbet af dagen, og hvornår på dagen disse måltider skal serveres. Ligeledes må i gerne beskrive, hvis i har nogle madpræferencer til en verdensdel som for eksempel om maden skal være klassisk dansk mad, asiatisk, amerikansk osv. Slutteligt er det vigtigt at påpege, hvis i har nogle vegetarer eller veganere på deltagerlisten, så de kan få serveret en god alternativ løsning.

Hvor mange gæster deltager i arrangementet?

Det er vigtigt at vide nogenlunde, hvor mange gæster, der deltager i arrangementet, da det gør det nemmere for vores partnere at give en akkurat pris per kuvert. Ligeledes er det vigtigt at påpege, hvor mange børn under 12 år, der deltagere i arrangementet. Børn spiser og drikke ofte mindre end voksne, og derfor kan det faktisk være med til at give jer en bedre pris på jeres mad.

Ønsker i drikkevarer inkluderet i tilbuddet?

Ønsker i drikkevarer inkluderet i tilbuddet, så beskriv gerne, hvilken slags drikkevarer i ønsker. Dette kunne blandt andet være diverse vine, spiritus, sodavand, øl, cider eller champagne. Mange vælger også at få opsat en bar på lokationen med privat bartender, der kan mixe lækre drinks til dem hele natten.

Skal i bruge tilbehør?

Det er ikke alle steder, at der sørger for diverse tilbehør som glas, bestik, tallerkner og pynt. Derfor er det en god ide at tage højde for om tilbehør også skal være en del af tilbuddet.

Hvad er budgettet?

Det er en god ide at oplyse et budget eller en pris per kuvert, da dette også er med til at forstå, hvor eksklusivt eller mindre eksklusivt du ønsker maden skal være. Ligeledes gør budgettet det også muligt for os at tage en dialog med dig omkring mulighederne for, hvad du kan få for dit budget.

Afhentning eller levering til adressen?

Det er vigtigt at gøre sig tanker, om man ønsker selv at hente maden eller få maden leveret. Ofte aftales dette internt imellem jer og leverandøren, hvor i også kan bede om at få en pris på selv at afhente eller få maden leveret til addressen. Vi har partnere i hele landet som blandt andet; København, Århus, Odense, Ålborg og flere, så det er ikke noget problem at finde en god leverandør i dit nærområde.

Fordelene ved at bruge EventButler

Spar tid

Du er fri for selv at finde og kontakte
forskellige aktører, som måske ikke har tid
eller passer til din forespørgsel

Få den bedste pris og kvalitet

Konkurrencen mellem tilbudsgiverne
sikrer dig, at du får den bedste
pris og højeste kvalitet

Gratis service

EventButler er gratis og uforpligtende.
Du er altså ikke tvunget til at vælge
et af de tilbud som du får