Mad ud af huset

Find mad ud af huset til dit arrangement

Står du og mangler det helt rigtige sted, som tilbyder god mad ud af huset? Så får du her et overblik over mulighederne nær dig. Hos EventButler matcher vi dig hurtigt og nemt med de bedste cateringfirmaer på markedet, så du får den rette menu til den rette pris. Søg selv blandt de mange muligheder herunder eller anmod om tre gratis tilbud i formularen nedenfor, så indhenter vi hurtigt og nemt tre af de bedste tilbud til dig!

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder til mad ud af huset i Århus

Udvalgte steder til mad ud af huset i Odense

Udvalgte steder til mad ud af huset i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til menuen

Beskriv kort ønskerne til maden. Det kunne evt. være i form af antal kuverter, madønsker, allergener mv. Derudfra matcher vi dig hurtigt med markedets bedste bud, som passer til dine ønsker!

Vi finder den bedste mad ud af huset

Vi kontakter dig i visse tilfælde med opfølgende spørgsmål, som gør det mere sandsynligt, at vi finder de bedste steder, som imødekommer dine behov bedst muligt til mad ud af huset.

De kontakter dig med deres bud på menuen

Endeligt kontaktes du af de tre udvalgte steder med hver deres tilbud, som stemmer overens med dine ønsker. Derefter kan du frit vælge, hvilken retning du ønsker at gå.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Overvejer du mad ud af huset til dit arrangement?

Fordele ved mad ud af huset

Mad ud af huset foretrækkes hos dem, som typisk holder et arrangement i egne rammer, og som ikke selv ønsker at stå med mange timers madlavning. Ved at vælge mad ud af huset fra et køkken nær dig, er du sikker på en spændende menu, hvor der tages højde for dine madønsker, evt. allergener og måden du ønsker dine menu serveret på.

God mad ud af huset fra erfarne kokke

Hos EventButler stræber vi efter at give dig det bedste tilbud på markedet – og det gælder selvfølgelig også, når det drejer sig om maden. Vi samarbejder udelukkende med de bedste restauranter og cateringfirmaer på markedet, som kan levere det bedste mad lavet på de bedste råvarer – og vi kan derfor garantere, at dig og dine gæster får en suveræn aften med masser af frisk og lækkert mad!

Særlige hensyn til dine gæster

De fleste mad ud af huset steder tilbyder hovedsageligt sæsonpræget eller sammensatte menuer og det er derfor værd at overveje, hvorvidt du har nogle specifikke ønsker til menuen. Er der en gæst med allergener? Det er intet problem. Informér os gerne, hvilke allergener, der er tale om, så sørger vi for, at det bliver taget højde for, når maden sammensættes.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer