Mødepakker i København

Find mødepakker i København

Det kan godt være uoverskueligt at planlægge og koordinere et møde, uanset om der er tale om et kortere eller længerevarende arrangement. Med en mødepakke får du nemt et samlet overblik over alt lige fra sted, mad til overnatning. Benyt vores gratis service og modtag 3 uforpligtende tilbud om mødepakker i København, som imødekommer dine ønsker, eller start din egen søgning nedenfor.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mødepakker i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv hvad din mødepakke i København skal indeholde

Udfyld formularen og beskriv dit møde, antal, varighed samt forventninger til indholdet af mødepakken.

Vi finder kun de bedste mødepakker til dig

Vi undersøger mulighederne i København og finder steder, som tilbyder mødepakker, der matcher din beskrivelse.

Du modtager tilbud fra 3 steder, som har mødepakker der matcher mine ønsker

Du bliver kontaktet af 3 steder i København, som kan tilbyde mødepakker, som lever op til netop dine forventninger. Du vælger selv, hvilken pakke, du ønsker at benytte.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødepakker i København

Stedets faciliteter og omgivelser

Det er en god ide at overveje, om du vil holde dit møde i indre København eller udenfor centrum. Fordelene ved at vælge et sted i centrum er, de gode muligheder for offentlig transport og lette tilgængelig for mange mødedeltagere i indre by. Fordelen ved at være lidt væk fra centrum er bedre parkeringsmuligheder samt mulighed for gode og rolige udendørs områder.

Når placeringen er valgt, er det godt at overveje hvilke faciliteter som er vigtige, for netop dit møde. Dette kan blandt andet være et behov for bestemt it-udstyr, at bygningen er handicapvenlig eller blot et behov for at godt indeklima.

Forplejningspakker til mødet

Som en del af mødepakkerne, er der forskellige muligheder for forplejning. Uanset om du holder et halvdags-, heldags- eller mødedøgn, vil forplejningen typisk bestå af drikkevarer i form af kaffe, te og isvand samt henholdsvis en morgenmads-, frokost- og aftenbuffet, eller en 3-retters menu, alt efter tidsrummet på dagen dit møde strækker sig over.

Overnatningsmulighederne i København

Slutter dit møde hen på eftermiddagen eller har du planlagt et døgnmøde, så er det en god ide at have overnatning med i din mødepakke. Det kan være rart for deltagere, som kommer langvejsfra, at have mulighed for at overnatte. Du kan enten vælge at kigge på overnatningsmulighederne på samme sted som dit møde afholdes, eller du kan vælge at kigger andre hoteller i nærheden.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer