Mødefaciliteter

Find de rette mødefaciliteter

Står du og skal planlægge et arrangement, men mangler de helt rette mødefaciliteter dertil? EventButler er Danmarks største formidler af mødefaciliteter, og vi kan derfor hurtigt give dig et overblik over de bedste muligheder i et område nær dig. Udforsk de mange muligheder på egen hånd nedenfor, eller anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mødefaciliteter i Århus

Udvalgte steder med mødefaciliteter i Odense

Udvalgte steder med mødefaciliteter i København

Modtag 3 tilbud


Beskriv ønskerne til dine mødefaciliteter

Beskriv kort dine ønsker til mødefaciliteterne. Det kan eksempelvis være beliggenhed, forplejning eller særlige faciliteter.

Vi finder de mødesteder, som matcher dine krav

Udfra din ønsker bliver du matches med de bedste steder i et område nær dig, så du finder de rette mødefaciliteter til dit arrangement.

De kontakter dig med deres bedste bud

Du kontaktes af de 3 udvalgte steder med deres bedste bud på mødefaciliteter. Derefter er det op til dig, hvilket bud du går videre med.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Vælg de rigtige mødefaciliteter

Attraktive omgivelser

EventButler er Danmarks største formidler af mødelokaler og vi samarbejder derfor kun med de bedste steder hele landet over. Vores brede vifte af samarbejdspartnere gør det muligt for dig at finde de perfekte omgivelser til dit arrangement, som matcher dine ønsker. Såfremt du foretrækker stille og rolige omgivelser, hvor dig og dine gæster kan arbejde uforstyrret eller lade blot nyde de smukke naturlige omgivelser, kan vi tilbyde mødelokaler med tæt beliggenhed til skov-, strand- eller havområder. Foretrækker du derimod et lokale omgivet af det livlige byliv, kan vi hertil tilbyde et stort udvalg af forskellige lokaler hele landet over. Det kan eksempelvis være i form af et lokale på et hotel, en restaurant, en kro eller et lokale i andre spændende bygninger såsom den Sorte Diamant eller Tivoli i København.

Lokalets kapacitet og faciliteter

Uanset hvad dit arrangement måtte byde på, finder vi hurtigt de rette faciliteter dertil, så du får de bedst mulige rammer til dit arrangement. Disse faciliteter kan være alt fra borde, stole, projektorer, flipboards til helt særlige faciliteter som eksempelvis aktivitetsudstyr. Har du eksempelvis arrangeret et større foredrag, kan du have brug for et større antal af stole, en scene, en mikrofon eller skærme. Det kan også være, du har arrangeret et kursus bestående af flere arrangementer som en workshop, fællesspisning og teambuilding aktiviteter. Hertil kan du have brug for et sted, som kan stille flere lokaler til rådighed med faciliteter, som passer til de planlagte aktiviteter. Det kan også være, der er tale om et længerevarende kursus med overnatning, og du derfor har brug for et sted, der tilbyder overnatningsmuligheder.

Muligheder for forplejning

Såfremt forplejning er på listen under ønskede mødefaciliteter, tilbydes der flere løsninger hertil. De fleste steder tilbyder forplejning til arrangementer i form af forskellige mødepakker. Skal du afholde et kortere arrangement kan du eksempelvis tilvælge en halvdagspakke, som typisk byder på morgenmad, kaffe, te, frugt og kage eller en lettere pakkeløsning med kaffe, te, vand og frugt. Skal du derimod afholde et længerevarende arrangement kan du eksempelvis tilvælge en heldagspakke, som typisk byder på morgenmad, frokost, aftensmad og diverse drikkevarer eller du kan tilvælge en morgenmadsbuffet, såfremt du har overnattende gæster. Såfremt du ønsker at vide mere om diverse mødepakker, kan du besøge stedernes side her på EventButler, hvor du kan læse mere.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer