Mødelokaler Østjylland

Find mødelokaler i Østjylland

Står du og mangler et mødelokale i Østjylland? Hos EventButler hjælper vi dig hurtigt og nemt med at finde de bedste bud på mødelokaler i Østjylland. Udforsk selv de mange muligheder ved brug af filteret nedenfor, eller anmod om 3 gratis og uforpligtende tilbud – så finder vi de bedste steder til dig, som matcher dine ønsker.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte mødelokaler i Østjylland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dine forventninger til mødelokalet i det østjyske

Beskriv kort dine forventninger til mødelokalet. Det kan være omgivelser, krav til teknisk opsætning, forplejning mv.

Vi finder det bedste mødelokale i Østjylland

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for mødelokaler i Østjylland, så vi finder det rette sted til dig.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste tilbud

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder, med deres bedste tilbud på mødelokaler i Østjylland, som matcher dine ønsker. Herefter vælger du frit, hvem der faciliterer dit møde bedst.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødelokale i Østjylland

Skal der være forplejning til mødet?

De fleste steder tilbyder forskellige pakkeløsninger, som du med fordel kan vælge imellem, hvis du ønsker forplejning til mødet. Skal du eksempelvis holde et længerevarende møde, kan du med fordel vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og kage. Er der tale om et kortere møde, kan du vælge en frokostpakke, som typisk inkluderer frokost, kaffe, frugt og kage, eller den simple pakke med kaffe og vand.

Hvilke mødefaciliteter ønsker du?

Har du nogle særlige ønsker i forhold til mødefaciliteter? Hvis du eksempelvis skal give en præsentation, kan du overveje, hvorvidt du har behov for udstyr såsom en projekter, et whiteboard, en tavle eller lignende. Du kan med fordel også overveje mødelokalets placering i forhold til de yderligere lokaler i bygningen – har du brug for et stille og afskærmet område, hvor du ikke bliver forstyrret af udefrakommende støj? Er der tale om et længerevarende møde, kan det være rart med nogle gode udendørs faciliteter, når I skal ud og have lidt frisk luft. Det kan eksempelvis være en terrasse med gode siddemuligheder, et smukt naturområde til en lille gåtur eller lignende.

Hvad er stedets kapacitet?

Før mødet, er det en god idé at vide, hvor mange der deltager i mødet, så du ved, om stederne kan rumme jer. Endvidere det værd at overveje, om du har brug for mere end ét mødelokale. Det kunne f.eks. være, hvis du har tænkt, at der skal være nogle mindre break-out møder, hvor deltagerne skal kunne diskutere nogle af de emner, som er blevet præsenteret på mødet.

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer