Mødelokaler på Sjælland

Find det rigtige mødelokale på Sjælland

Du kan starte din egen søgning i herunder, hvor du vil få et overblik over de mødelokaler på Sjælland, som matcher dine ønsker. Hvis du har brug for hjælp, kan du også udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi indhenter op til 3 tilbud, fra de mødelokaler på Sjælland, som bedst kan efterkomme dine krav.

Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
Modtag tilbud indenfor 48 timer
Ikke et fordyrende mellemled

Gratis matchmaking service

Lad os finde 3 gratis og uforpligtende tilbud, som matcher dine ønsker og behov.

Udvalgte steder med mødelokaler i Sydsjælland

Udvalgte steder med mødelokaler i Midtsjælland

Udvalgte steder med mødelokaler i Nordsjælland

Modtag 3 tilbud


Beskriv dit møde

Indsend formularen med en beskrivelse af dine ønsker og forventninger til et mødelokale på Sjælland. Det kunne bl.a. være ønske til størrelse af lokalet, forplejning under mødet eller krav til udstyr mv.

Vi finder det bedste mødelokale på Sjælland

Vi matcher din forespørgsel med de 3 mødelokaler på Sjælland, som kan imødekomme dine præferencer på bedste vis.

De kontakter dig med deres bud på dit møde

Du vil modtage op til 3 uforpligtende tilbud fra de bedste mødelokaler på Sjælland, hvor du slutteligt kan vælge, om et af dem matcher jeres behov.

Start din søgning


EventButler på 50 sekunder

Valg af mødelokale på Sjælland

Hvad kræver du af et mødelokale?

Baseret på hvor stort et møde du skal afholde, kan du med fordel overveje, hvor stort et mødelokale du har brug for. Dernæst kan det være en god idé at beslutte, om du har brug for adgang til diverse udstyr. Dette kunne bl.a. være projektor, tavle eller højtaler og mikrofon mv.

Hvilke mødepakker findes der typisk?

Mange steder tilbyde forskellige mødepakker. Du har oftest muligheden for et halvdagsmøde, dagsmøde eller et heldagsmøde. Halvdagsmødet vil ofte vare 4 timer, da dette vil svare til en halv arbejdsdag. Alt efter hvornår denne er placeret vil der være mulighed for enten morgen- eller frokostbuffet. Dagsmødet er ofte 8 timer. Dagsmødet har ofte inkluderet en morgenbuffet, frokostbuffet samt vand, kaffe og te. Et heldagsmøde forløber sig typisk over en hel dag, hvor der vil være inkluderet 3 måltider samt forplejning under mødet.

Hvordan forventer du deltagerne ankommer til mødet?

Hvis mødet skal afholdes i en af de større byer på Sjælland, kan du med fordel overveje, om lokationen skal være tæt på et sted, hvor der er gode parkeringsmuligheder, så det ikke bliver et problem for dine deltagere. Hvis du derimod overvejer, at afholde dit møde uden for byerne, kan det også være relevant at tage stilling til, om det er vigtigt for dine deltagere, at placeringen er i nærheden af en omkringliggende bus- eller togstation

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement

Kenneth Wernst Christensen, Medejer