Find og book mødelokaler i Aalborg

Få det største overblik over mødelokaler på Aalborg og se deres mødepakker

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 750+ steder
Gratis og uforpligtende
92% får tilbud indenfor en time
Garanti for den bedste pris

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Indsend gerne en kort beskrivelse vedrørende dine ønsker til mødelokalet. Måske har du brug for en projektor, et whiteboard, forplejning el.

Vi finder det bedste mødelokale i Aalborg

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste mødelokaler i Aalborg, så vi finder det rette sted til dig.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste tilbud

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder med deres bedste tilbud på mødelokaler i Aalborg, som matcher dine ønsker. Herefter vælger du frit, hvem der faciliterer dit møde bedst.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,8 stjerner på Trustpilot
  • 750+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 92% får svar på deres forespørgsel indenfor en time
Sådan fungerer EventButler

FAQ om mødelokaler i Aalborg

Det er vigtigt, at mødelokalet har nødvendige faciliteter, der er med til at sikre, at mødet bliver en succes. Det kan være, at du skal give en præsentation, og i den forbindelse har behov for teknisk udstyr som f.eks. projektor, højtaleranlæg, mikrofon m.m. Afholdes mødet i centrum af Aalborg, hvor der sandsynligvis er mere støj, kan det være rart, at mødelokalet er lydisoleret. 

Det kan være en god idé at forholde sig mødetlokalets placering, når man skal booke det perfekte mødelokale. Det kan være en praktisk løsning med et mødelokale i centrum af Aalborg, hvor mødedeltagere sandsynligvis har kortest rejsetid til lokalet. Foretrækker man rolige omgivelser omkring lokalet, kan du med fordel undersøge mødelokaler i udkanten af Aalborg. 

Der er mange muligheder med hensyn til forplejning under jeres møde. De enkelte steder på EventButler har skræddersyet deres egne mødepakker, hvor forplejninger typisk varierer afhængig af mødets varighed. De fleste steder med et mødelokale på platformen tilbyder halv- og heldagsmødepakker.

Selvom mødet afholdes i Aalborg, er det ikke nødvendigvis samtlige deltagere der kommer fra byen. Heldigvis er der gode forbindelser til Aalborg, uanset om man ønsker at pendle med offentlig transport eller i egen bil. Fra byer som København, Odense og Århus er der direkte togforbindelser til Aalborg togstation. Mødedeltagere kan købe en togbillet til Aalborg på DSB, hvilket koster ca. 100 kr. til 450 kr. afhængig af, hvornår man bestiller, og hvor man rejser fra.

Prisen på et mødelokale i Aalborg afhænger af mødets varighed, præferencer til forplejning og hvor i byen mødet skal afholdes. Ønsker man f.eks. at afholde et heldagsmøde med forplejning i Aalborg (ca. 8 timer), kan man forvente et prisleje imellem 400-800 kr. per kuvert. 

Brug EventButler til at booke dit næste mødelokale

EventButler er Danmarks største formidler af mødelokaler, og vi står klar til hjælpe dig med at finde dit ideelle mødelokale. Du kan starte din søgning i oversigten, hvor du igennem filterfunktionen kan fokusere din søgning, så du kun får vist mødelokaler, der lever op til dine kriterier. Er det svært at finde et mødelokale i Aalborg eller mangler du inspiration? Så er der også muligt at indsende vores tilbudsformular, så finder vi de tre steder, som bedst kan imødekomme dine krav til et mødelokale i Aalborg.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom i gang med planlægningen
af dit arrangement