Eventbutler logo

Find det rette mødelokale i Aalborg

Start her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Få 3 tilbud her
Lad os finde 3 tilbud, som matcher dine ønsker
Søg blandt 600+ steder
Gratis og uforpligtende
88% får tilbud samme dag
Ikke et fordyrende mellemled

Få hjælp til at finde de
3 bedste tilbud

Beskriv dine ønsker til mødelokalet

Indsend gerne en kort beskrivelse vedrørende dine ønsker til mødelokalet. Måske har du brug for en projektor, et whiteboard, forplejning el.

Vi finder det bedste mødelokale i Aalborg

På baggrund af dine ønsker matcher vi dig med de bedste muligheder for mødelokaler i Aalborg, så vi finder det rette sted til dig.

De udvalgte steder kontakter dig med deres bedste tilbud

Du bliver kontaktet af de 3 udvalgte steder, med deres bedste tilbud på mødelokaler i Aalborg, som matcher dine ønsker. Herefter vælger du frit, hvem der faciliterer dit møde bedst.

Få 3 tilbud her

Hvorfor bruge EventButler

  • 4,7 stjerner på Trustpilot
  • 600+ steder i hele Danmark
  • Hurtigt og nemt overblik over markedet
  • Få personlig rådgivning via telefon og chat
  • 88% får svar på deres forespørgsel samme dag
Sådan fungerer EventButler

Overvejelser ved valg af mødelokaler i Aalborg

Hvilke faciliteter skal mødelokalet have?

Har du nogle særlige ønsker til mødelokalets faciliteter? Det kan være, du skal give en præsentation og i den forbindelse har brug for tekniske hjælpemidler som en skærm, projekter, kabler, whiteboard eller lignende. Er der tale om et længerevarende møde, kunne det foretrækkes at vælge et lokale med et godt indeklima og eventuelt lydisolerede vægge, så I ikke oplever udefrakommende støj.

Hvor skal mødelokalet være placeret?

Det kan være vigtigt at tage højde for mødelokalets placering, når du er på udkig efter det rette mødelokale. Tag eventuelt højde for, hvor lang tid det tager for størstedelen af deltagerne at ankomme til mødelokalet og hvorvidt der er mulighed for parkering. Tag også højde for, hvorvidt mødelokalet er placeret i et let tilgængeligt område med offentligt transport, såfremt dine gæster rejser med denne transportform.

Skal der være forplejning til mødet?

De fleste steder tilbyder forskellige pakkeløsninger, som du med fordel kan vælge imellem, hvis du ønsker forplejning til mødet. Skal du eksempelvis holde et længerevarende møde, kan du med fordel vælge en heldagspakke, som typisk inkluderer morgenmad, frokost, kaffe og kage. Er der tale om et kortere møde, kan du vælge en frokostpakke, som typisk inkluderer frokost, kaffe, frugt og kage, eller den simple pakke med kaffe og vand.

Jeg hjælper dig gerne med
at finde det helt rigtige sted

Kenneth Wernst Christensen
Partner i EventButler

Kom igang med planlægningen
af dit arrangement